Треньорът на Черно море завежда иск срещу виновника за катастрофата

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:16 / 08.12.2016
891
Последният от волейболистите на Черно море (Варна), настанени след катастрофата в болницата в Добрич, беше изписан вчера, съобщи треньорът на тима Юли Тупанков, цитиран от bgvolleyball.com. Така вече всички пострадали състезатели са си вкъщи, където остават на домашно лечение.

Припомняме, че тир блъсна странично автобуса на Черно море на пътя, след мача с Добруджа 07, от деветия кръг на Суперлигата, като пострадаха всички пътуващи, а няколко играчи бяха откарани в болницата.

Въпреки че са по домовете, състоянието на състезателите не е добро, като всички са с контузни проблеми. Сред най-пострадалите е и треньорът на Черно море Юли Тупанков, който пък обмисля да заведе иск срещу шофьора на тира.

"Можеше да ни убие и в буквалния смисъл. Слава богу, че се разминахме. Със сигурност аз ще заведа дело", коментира Тупанков.

Varna24.bg вече информира своите читатели, че мачът от 10-ия кръг на Суперлигата между Черно море и Тетевен Волей бе отложен за неопределено време.

"Състоянието на играчите не е добро. Тепърва ще минават на нови медицински прегреди. Не знам кога ще бъдат в състояние да играят", допълни още треньорът на варненци.

В Черно море все още не знаят дали водачът на зърновоза е употребил алкохол в нощта на инцидента. Случайно или не, МВР - Добрич, не съобщи в бюлетина си за жестоката катастрофа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).