Херо разказа как е изгонил брата на Лео Меси

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:57 / 14.12.2016
1251
Бившият треньор на Локо (Пд) Димитър Димитров - Херо разказа подробно как е освободил навремето брата на Лео Меси. Аржентинецът изкара на проби при черно-белите преди 14 години, но не бе одобрен от специалиста.

"Доведе го Трайчо Соколов. Но да уточним, че Лео Меси не беше още звезда. Ако беше, може би щяхме да го вземем за реклама. Представиха го като брат на една бъдеща звезда. Дойде на проби. Ние играхме срещу Пирин Гоце Делчев. Беше много малък, дребничък. Мисля, че е по-нисък и от брат си. Технически имаше пъргавина и добра техника, но бе много нисък. Спомням си, че имаше дузпа в наша полза и феновете поискаха да бие, при което той изпусна и дори се разплака. Адски ми беше жал, защото беше дошъл с баща си и когато му казах моето решение, видях сълзи в очите на това дете", разказа Херо пред "Тема спорт".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).