Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Гонзо казва днес всичко за зимната подготовка и селекция, Коварж си заминава
Автор: Екип Varna24.bg 09:41 / 15.12.2016Коментари (1)1536
© Varna24.bg
Днес, 15 декември, от 13:00 часа на стадион "Тича" Георги Иванов ще даде заключителна пресконференция за тази година. Наставникът на Черно море ще разкрие пред медиите подробности за предстоящата зимна подготовка и селекция.

А ето какво каза Гонзо след героичното 1:1 срещу Лудогорец:

"Ако кажа, че е справедлив резултатът, ще излъжа по няколко причини. Първо, Лудогорец е много класен отбор и е с класа над всички български отбори. За да постигнеш равен на техен терен, футболистите трябва да са се раздали максимално".

"Второто - това, за което трябва да съжаляваме, е, че имахме 3-4 много чисти възможности, които изпуснахме. Не много отбори създават толкова шансове срещу Лудогорец тук. Третото, на което се радвам, че постигнахме този резултат без много основни футболисти. Радвам се за момчетата, които ги заместиха и се раздадоха докрай - и физически, и тактически."

"Благодарих на момчетата още в съблекалнята за работата през последните 6 месеца. От седмица на седмица те подобряваха играта си, започнаха да привикват към изискванията. Мога да бъда горд от този отбор и тези момчета. Има такива сред тях, които бяха и миналата година тук, когато отборът имаше серия от 12 мача без победа."

"Когато взехме Пжемисъл Коварж през лятото, сложихме фиксирана сума за освобождаваща клауза в договора му. Вчера момчето дойде и много коректно обясни, че Спарта Прага ще плати тази сума. Ние не можем да му пречим. Голямо благодаря и за него. Не може да подценяваме тази позиция на вратаря. Имаше мигове, когато изпитвахме колебания на този пост, а това се отразява върху цялата защита."

"Променихме програмата за подготовката - няма да ходим в Турция предвид атентатите. Преценихме, че няма нужда момчетата да под стрес. Ще ходим в Гърция. Надявам се, когато един треньор работи 6 месеца с отбора, да получи шанс да работи и през следващите 6".




Още по темата: общо новини по темата: 51
21.03.2017
15.02.2017
11.02.2017
09.02.2017
08.02.2017
07.02.2017
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Резултата е чудесен, отбора е чудесен, треньора ни също! Пожелавам ползотворна зимна подготовка на моряците и още по силен отбор на пролет!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: