Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Гонзо: Няма как да успеем с футболисти на 30 и повече години
Автор: Екип Varna24.bg 14:42 / 16.12.2016Коментари (0)1745
©
"На 9 януари се събираме от 13 ч. на първа тренировка за 2017-а. Две седмици сме във Варна, след това отиваме на лагер в Гърция (в Турция вече го отказахме), прибираме се на 4 февруари. Играем контролна среща на 11 февруари с "Черноморец" (Балчик). На 18 февруари посрещаме ЦСКА. Надявам се вече на нашия стадион, а не на друг терен", каза на официална пресконференция на "Черно море" наставникът Георги Иванов.

Той вече има интерес към двама българи за селекцията догодина.

"Скоро ще разберете кои са. Единият до дни подписва. Търсим вратар, но първо очакваме да платят за Коварж. И евентуално офанзивен качествен чужденец. Доста положения пропускаме и се нуждаем от нападател. Имаме време, ще търсим", добави Георги Иванов.

"Ако ЦСКА освободи Георги Китанов, на драго сърце ще си го върнем. Трябват ни играчи гладни за успехи, подлежащи на развитие. Няма как да успеем с такива на 30 и повече години. Без да обиждам сегашните футболисти, годинките им тежат", категоричен е спецът.

"Условията в Гърция са добри. Преговаряме за хотел, за база. Вариантът е подходящ и няма да сме под стрес. В Турция никой не знае какво се случва", аргументира се за избора на Гърция наставникът на "моряците".

"Но трябва да се уредят контроли със силни отбори. Най-важното в подготовката са те. Ако говорим за Минков, смятам да го пратя някъде. Илиян Неделчев също трябва да играе повече, двамата имат качества. Романов го освободихме. За Чанович също знаете, че напуска. Но разликата между мъжкия и юношеския футбол и динамиката", анализира Георги Иванов.

"Борим се за тройката. Ще е трудно, но правим всичко възможно. Мачовете ще ни покажат на какво ниво сме. За нас е важно да се върнем на "Тича". Публиката на "Черно море" е основен мотиватор и движеща сила за тима, който е силен домакин. Огромен фактор! Това което чувам от министър Кралев е, че действително с ЦСКА ще играем на "Тича". Почнали са процедури, замервания - чисто технически неща и се надявам в най-скоро време да почне да се работи, защото идват празници. Но разчитам на 18 февруари да домакинстваме във Варна", завърши Георги Иванов.


Още по темата: общо новини по темата: 51
21.03.2017
15.02.2017
11.02.2017
09.02.2017
08.02.2017
07.02.2017
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: