Бивш таран на Спартак (Вн) отново избра екзотична дестинация

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:47 / 17.12.2016
1766
Бившият нападател на Спартак (Варна) Владислав Мирчев, отново избра eкзотична дестинация за продължаване на кариерата си. След като преди време рита на Малдивите, сега той се озова в Малайзия.

29-годишният таран, който в кариерата си има мач срещу Реал (Мадрид) в Шампионската лига с екипа на БАТЕ Борисов, съобщи пред Блиц, че е парафирал с ФК Перак. За последно Владислав Мирчев носи екипа на Несебър.

"Нещата станаха много бързо. Преди последния мач на Несебър ме потърсиха от Малайзия, разговаряхме и веднага приех офертата. Ще играя във ФК Перак, заяви Мирчев.

"Вече всичко е точно. Преминах медицинските прегледи и физическите тестове. Подписах договор за две години. Благодаря на ръководството на Несебър, че реагира бързо за прекратяването на договора ми. Пожелавам успех на досегашния ми отбор. От далечна Малайзия ще следя как се представят", допълни още нападателят.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).