Връчват за 13-и път годишните автомобилни награди "Варна“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:21 / 27.01.2017
647
В последната неделя на януари за пореден път майсторите на волана и високите скорости във Варна ще преброят постиженията си през отминалата година и ще отличат най-достойните пилоти. Кой ще грабне титлата Автомобилист №1 на морската столица, ще стане ясно на 29 януари, когато ще бъдат връчени XIII годишни автомобилни награди "Варна 2016".

Домакин на тържествената церемония, която ще започне в 16:00 часа, отново ще бъде Пазарът на Мол Варна.
Морската столица е единственият град в България със собствени автомобилни награди.

Освен за топпилота, който ще триумфира с купата на Автомобилист №1 на града, организаторите от "Нептун моторспорт", "Авто мото ретро клуб - Варна", СБА и община Варна, са подготвили още много купи и грамоти, с които ще бъдат отличени състезатели от различни автомобилни дисциплини. По традиция награди ще има и за призьорите от ретро рали шампионата, а за първи път отличия ще бъдат връчени и на най-добрите офроуд пилоти.

През м.г. Автомобилист №1 на Варна стана младият пилот Павел Лефтеров, който през 2015 г. направи своя дебют в моторните спортове на писта и приключи годината с общо 32 купи от европейските автомобилни шампионати GT4 и Euro Series by Nova race.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).