"Арена Армеец" чупи рекорд заради Григор Димитров

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:49 / 07.02.2017
1030
Финалът на турнира в София може да събере рекордна аудитория за надпревара от сериите АТР 250. Оказва се, че вече са изкупени всички билети за решителния двубой за титлата в неделя в зала "Арена Армеец".

Това означава, че в най-голямата зала в България ще има над 10 хиляди зрители, пише вестник "Тема спорт". С подобен капацитет не могат да се похвалят останалите турнири от това ниво в световен мащаб.

Участието на Григор Димитров в София увеличи до такава степен интереса към надпреварата, че от снощи вече не можеха да се намерят билети за финалния сблъсък. Очакванията на феновете са, че именно най-добрия ни тенисист ще стигне до мача за трофея и желаещите да видят как го печели надхвърлиха предвижданията дори на организаторите.

Григор започва участието си в надпреварата от втория кръг в петък. Той ще разбере първия си съперник утре, когато ще стане ясен победителя от 1/8-финалния двубой между Йежи Янович и Дуди Села.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).