"Моряците“ пропуснаха да изненадат лидера ЦСКА, синът на Илиан Илиев бележи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:35 / 24.03.2017
1685
Юношите старша възраст на "Черно море" изтърваха да изненадат лидерът в Елитната група до 19 години ЦСКА. Възпитаниците на Тодор Каменов загубиха гостуването в София с 2:3, като само груби грешки в защита не им позволиха да си тръгнат поне с точка.

"Армейците" поведоха още в 10-ата минута след рикошет, тъй като топката изненада Иван Дюлгеров и се отзова във вратата му.

Само 2 минути по-късно "моряците" изравниха. Ертам Томбак напредна по крилото и подаде към Валентин Йосков, който нанесе завършващия удар.

До края на полувремето положенията се редуваха пред двете врати, като варненци разчитаха повече на контраатаките.

Домакините нанесоха своя удар в началото на второто полувреме. Първо в 51-ата минута покачиха резултата на 2:1, а 10 минути по-късно се възползваха от нова грешка в защитата за 3:1. В 64-ата минута след нов пробив на Томбак, топката бе подадена към Илиан Илиев, който намали на 3:2.

До края на мача нападателите на двата тима отправиха няколко удара, но до нов гол не се стигна.

Старши треньорът на "Черно море" Тодор Каменов заяви за медийна група "Черно море", че е доволен от офанзивната игра на своите възпитаници, но защитата е в посоката в която трябва да се работи много.

Следващият двубой на ‚моряците" в Елитната група е на 1 април, когато във Варна ще се изправят срещу "Лудогорец", като мача се явява генерална репетиция за финала на Купата на БФС, в който ще се срещнат двата тима.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).