Шоу и награди на Световната лига за феновете във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:18 / 09.06.2017
1836
Специална Фензона, организирана от Българска федерация по волейбол, ще бъде разположена пред Двореца на Културата и спорта във Варна по време на турнира от Световната лига. От днес до неделя морската ни столица ще приеме изключително интересните сблъсъци между "Българските Лъвове", които ще премерят сили с Бразилия, Полша и Канада, а привържениците ще усетят страхотната атмосфера още преди да началото на срещите.

Много изненади очакват зрителите, които ще наблюдават на живо срещите от турнира. В непосредствена близост до входовете на зала "Конгресна" феновете ще имат възможността да си направят атрактивни снимки във фото кабина.

Голямата атракция пък ще бъде специален метър, с който всеки желаещ може да узнае с точност ръста си. Тези, които са над 2 метра ще получават безплатна бира.

Основните партньори са се погрижили за изграждането на игрище за мини волейбол, достъпно за всички желаещи да се докоснат до играта. Също така ще продават от продуктите, с които зареждат волейболистите от националния отбор, като така феновете ще могат да опитат храната на националите.

Рисунки на лицата преди мачовете ще бъде поредната атракция на Фензоната, като така публиката ще придобие още по-колоритен вид за мачовете.

Българският национален фенклуб също ще има своя традиционен фен магазин в близост до залата, а атракциите се допълват с игри с публиката и изненади.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).