Двустранни спортни срещи край морето между България и Украйна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:08 / 23.08.2017
1600
Двустранни спортни срещи между България и Украйна ще се проведат във ваканционно селище "Албена". Приятелските мачове ще се състоят на 24 август.

Датата не е избрана случайно. Именно на нея родният ни курорт празнува своя 48-и рожден ден от основаването си, а Украйна отбелязва своята Независимост от СССР. Това лято в Албена работят над 700 украинци от над 4000 души в най-голямата туристическа компания в България.

Спортните двубои ще бъдат по футбол, плажен волейбол и тенис на корт, съобщава ръководителят на спортния отдел Руслан Йорданов. В тях ще участват служители на курорта.

Идеята е срещите да се превърнат в истински спортен празник и да сплотят работниците от България и Украйна. В 9 часа на плажа пред хотел "Лагуна бийч" е мачът по плажен волейбол.

По същото време на терена с изкуствена трева е футболният сблъсък, а следобед от 16.30 часа на кортовете на "Фламинго Гранд" е тенис срещата. По-късно всички ще празнуват на големия концерт на зелената поляна до Администрацията, който е по случай рождения ден на Албена.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).