Несломимият Стилиян Петров се включва в звездния отбор на Стоичков

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:18 / 08.09.2017
1187
Големият български футболист Стилиян Петров също ще се включи в звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков и приятели. Бившият капитан на националния ни отбор потвърди, че ще уважи Камата и ще участва в паметния мач, който ще се проведе на 20 септември в Стара Загора.

С присъединяването на един от най-великите полузащитници на България публиката на стадион "Берое" ще има отново невероятната възможност да види в действие мощното атомно трио Димитър Бербатов - Стилиян Петров - Мартин Петров.

Тримата ще се изправят срещу едни от най-големите легенди на испанския гранд, включвайки се в отбора на Камата и приятели. Участието на Стенли е поредното доказателство, че датата 20 септември ще се превърне в истински празник за всички футболни фенове в "града на липите".

Събитието "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков", част от "Стара Загора - Европейски град на спорта", е на 20 септември 2017 г. на стадион "Берое", гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач се продават в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).