Хит: Дупето на Габриела Пападакис и перверзните екипи на американците

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:54 / 21.02.2018
7743
Дупето на Габриела Пападакис и перверзните екипи на американските състезатели по кънки бягане са новите хитове в социалните мрежи. Фрацузойката Пападакис показа доста щедро задните си части по време на волната програма и отново стана тема за дискусии. Заради нейната презрамка, която падна по време на кратката програма и показа едната й гърда, тя и нейният партньор Гийом Сизерон изпуснаха титлата при танцовите двойки. Феновете обаче оцениха по достойнство задните части на Пападакис, които не са традиционни за гръцкия произход на фигуристката. 

Скандалът с костюмите на кънкобегачите на САЩ обаче е доста сериозен. Всичките са с някакъв сив кръг, точно в областта на слабините. И тъмна лента в средата. "Все едно са сложили мишена, където да се целиш", е един от отзивите в Туитър. "По-голяма перверзия няма", е друг. Разработката е на Under Armour, като се оказва, че сивият материал намалявал триенето с 65% точно там, където е необходимо за кънкьорите. Въпреки това американците имат само един сребърен медал, пише "24 часа".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).