Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Андрей Арнаудов като татко
Автор: Екип Varna24.bg 09:43 / 12.08.2018Коментари (0)4601
Как един 39-годишен татко преобува първородния си син, който е едва на два месеца? Трудно. Трудно закопчава и ританките му, защото тези действия по̀ прилягат на майките. В крайна сметка и Андрей Арнаудов се справя - оттук пристяга памперса, оттам обръща бебето, защото благородно е оставил любимата си Емануела да се наспи цяла нощ, тъй като малкият Васил - синът им, често будува. Накрая включва камерата - все пак е тв продуцент, и докато са само двамата, започва да разказва на Васил забавната история около неговото преобличане и трудната битка на таткото с ританките. Звучи смешно и щастливото бебе се засмива с глас, сякаш всичко е разбрало, а Андрей изглежда на седмото небе.

В ранни зори клипчето стига до 3-ма души - до майката на Андрей, до Иван Христов - верния му приятел и партньор в работата, и до Емануела. Тя - наспана и още по-хубава, се разплаква от умиление. Ето така протичат част от нощите на сем. Арнаудови, които са родители от два месеца. Васил вече наддава бързо и перфектните му бебешки гънки - така майка му нарича гривничките по ръчичките и крачетата, най-накрая са я успокоили. Била уплашена в началото, защото веднага след раждането Васил се разболял от традиционната бебешка жълтеница, но я изкарал доста тежко - от 3,400 кг при раждането станал 2,900. “Малко неподготвено подходихме с Андрей, защото не потърсихме никого за помощ в началото", казва тя. Майка ѝ не живее в България, а майката на Андрей точно в този период пътува.

Да, но пък мъжът ѝ е до нея веднага след раждането, защото в края на май, когато Васил идва на бял свят, приключват тв форматите. Това е времето за почивка и на тв продуцентите. Тяхната работа отново започва през август - стартират снимките за следващия тв сезон, когато другите излизат във ваканция. Затова двамата не губят никакво време и тръгват на море, когато Васко е едва на 20 дни. 

“Новородено бебе, вие луди ли сте", реагират близките им. Доста смело, но преди да тръгнат, Емануела говори с детски лекари, с неонатоложката, присъствала на раждането му, и те казват, че няма проблем. Предварително се подготвя за всичко, което може да ѝ дойде до главата. Затова си позволяват първото море, продължило 20 дни, после за кратко се връщат до София, после пак стигат до морето, а накрая отиват и до чужбина - все тримата.

“И на морето се раждат бебета. Не сме го пекли на слънце. Просто бебешкият му живот протече там, където за нас имаше малко повече предимства", разказва майка му. Всъщност тежестите при подобно пътуване с невръстно бебе на ръце са най-вече за родителите му, “защото все едно ходиш с някакъв катун", казва Емануела. “Тетрисът започва", съобщавал Андрей, преди да тръгне да реди багажа в колата. И искрено му се разваляло настроението, докато намери място на детската количка, големия ѝ кош, кошчето за кола, стерилизатора за шишета, термосите за варене на вода, памперси, еди-колко си кутии мляко, чаршафчетата и т.н., и т.н. Тези сладки грижи обаче не им тежат, по-скоро са нежната част от промененото всекидневие на двойката. 

Андрей Арнаудов и хубавата Емануела Толева заживяват заедно преди 2 години. По това време тя вече е популярно лице заедно с близначката си Доротея, след като двете участваха в риалити шоуто на Би Ти Ви “Африка: Звездите сигурно са полудели". Преди това момичетата имаха своя рубрика в “Преди обед" - сутрешното токшоу на телевизията, пише "24 часа".



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: