Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Татуистката на известни родни звезди разказа невероятни истории
Автор: Екип Varna24.bg 08:40 / 13.08.2018Коментари (0)3302
"Дара ми пееше, докато я татуирах. Не показваше да я боли - напротив, забавляваше се. Такива са популярните личности, които идват да се татуират при мен - приемат всичко като забавление и почивка." Това разказа пред "България Днес" Ивета Тошева, която татуира някои от най-популярните българи. Хубавицата с виетнамски произход прави рисунки по тялото от повече от 7 години. Освен доказан професионалист тя е неизчерпаем източник на любопитни истории.



"С рапъра Венци Венц се познавам от дълги години, много преди той да стане популярен и аз да се занимавам с татуировки. Всичките му последни рисунки са правени само от мен. Той е много екстравагантен. Трябва смелост, за да направиш нещо по лицето си, а той поиска от мен да му нарисувам розичка до веждата. Предполагам, че ще продължи да иска татуировки", сподели с усмивка Ивета.

Последно в студиото й в столицата отишла фолкпевицата Ани Хоанг заедно с половинката си - режисьора Люси Иларионов. "Започнах й ръкав на ръката. Много е нежна и ще стане добре. Люси също иска ръкав, с него започваме през септември", разкри Тошева, чийто постоянен клиент е и фризьорът на звездите Ивайло Колев, който все повече шари тялото си.

Една от най-впечатляващите татуировки, които прави, е на актрисата Луиза Григорова. Тя избира да си нарисува т.нар. matching tattoo, характерна за двойки. При този стил рисунката започва от тялото на единия и завършва върху тялото на другия. "Луиза избра да си направи символа "Ин и Ян" (противоположности, които са част от едно цяло). Рисунката започваше от ръката на нейния приятел (бел. ред. - режисьора Мартин Макариев) и продължаваше към нейната. Всичките ми популярни клиенти са много търпеливи и не показват излишни претенции. Лесно е да се работи с тях", добави чаровната Ивета. В студиото й влиза и моделката Светлана Гущерова, която е планирала през есента да обогати колекцията от татуировки по тялото си.

При нея ходят и други любопитни персонажи, които са далеч от светлината на прожекторите. Един ден в студиото й се появила 67-годишна учителка по български език и литература, която поискала не една, а цели три татуировки. И си ги направила. "Жените винаги са по-смели, дори и на такава възраст. Мъжете няма да посмеят на толкова години да се нарисуват. Една съдийка си направи на ръката, като каза, че не се вижда от тогата. Хората са по-отворени, не е като както преди, когато щом имаш татуировка, значи си кофти човек. Това мислене остана назад във времето. Сега при мен идват хирурзи, посланици и други хора на отговорни позиции, които си правят татуировки на скрити места", обясни Тошева.

Макар да обича да прави хората щастливи, Ивета отказва да рисува млади хора, които искат да си правят неподходящи татуировки. "Дори да идват с родителите си, им отказвам. Знам, че вкусът и характерът им ще се променят и един ден ще съжаляват. Българите най-често си татуират черепи и рози, които символизират смъртта и любовта. Едно време беше модерно да се правят китайски йероглифи, но вече не е чак толкова популярно. Всъщност сега това е татуировката, която най-често идват да си премахват", разказа за работата си татуистката. И допълни: "Правила съм мъже с цял гръб, ръкав на ръката и цял крак. Отнема години, защото някои не са постоянни. Най-дълго на един човек съм стояла 8 часа. Повечето хора не мога да издържат толкова време. Аз мога, но те не могат. Масово се предават на 4-ия час. Болката е голяма и тялото не издържа. Стресиращо е за организма. Някои хора вдигат температура, става им лошо и припадат. Наскоро едно момче припадна и го свестих с анасон".

Самата Ивета има 7 татуировки, които са скрити по тялото й. Сама си прави дизайна, но друг я рисува. В живота си е направила хиляди татуировки, като първата й била рози. "Цял живот съм се занимавал с изкуство и рисуване. Имам диплома за художник. Да си художник в България е трудно. Българите не обичат да дават пари за изкуство. Имам много картини, но вече не ми остава време да рисувам. Цялото ми време отива за татуировките", завърши разговора Ивета.




Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Бюджет 2024
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дете почина в училищен двор в Казанлък
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: