Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Слави Трифонов се изгаври с депутатите
Автор: Екип Varna24.bg 08:38 / 05.09.2018Коментари (19)54384
©
Слави Трифонов излезе с коментар по повод вчерашното заседание в НС. Според шоумена в залата не се е случило нищо извънредно, а цялата работа е само, за да могат народните представители да почиват за предстоящия празник. Публикуваме позицията без редакторска намеса:

Днес беше извънредното заседание на Народното събрание. Защо беше извънредно? Заради трагедията до Своге? Заради скандала със семейство Арабаджиеви и десетките милиони в кутии от обувки? Заради срива на Търговския регистър? Заради скандалите между коалиционните партньори? Не.

Днес имаше извънредно заседание, за да може депутатите да почиват на 7 септември. С други думи, върнаха се от почивка, за да решат да почиват след няколко дни пак. И какво стана на това заседание? Корнелия Нинова обяви, че червените депутати отиват при народа, но оставят 20 човека в парламента, да не вземе случайно да се прецака кворумът и да се разтури далаверата. Интересно как са избрали тези 20 човека? Може би са теглили чоп…

А далаверата се пази от сините каски. А синята каска сама се показа вчера. Благодарение на собствения си акъл, вчера министърът на отбраната Красимир Каракачанов отиде в Министерски съвет със синя каска на главата. Облечен във възтесен костюм, опънат на коремчето, костюм – незабележима метафора на далаверата и ояждането. А на главата – синя каска. Това е политическата действителност в България – приятно закръглен, неадекватно ухилен човек със синя каска на главата брани статуквото, което борецът със шума и неговият кумец, симулират, че искат да развалят, ако не им дадат някой лев.

Честит нов политически сезон, уважаеми българи…



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Прав е.Прав е Слави и в гнева си понякога !!!
+3
 
 
45+Х години на глупавия българин са му наливали в главата че има само черно и бяло. Ако казваш че Слави е боклук и тарикат/поличическа к***а като барека значи си гербаджия... Нашите и врага! ляво-дясно, Левски-ЦСКА USA-СССР. Затова ще се редуват да ви е*ат ту едните ту другите, докато не си седнете на насраните задници и да работите за себе си а не да чакате някой да ви "оправи" А Слави е най-опасния измекяр от всички защото освен парите на Гергов има зад гърба си и лумпенизираните си зрители и чалгарите дето му ходят по концертите.
на 05.09.2018 г.
+2
 
 
Абе какво и да говорите и да го плюете , но човека е прав. Какъв беше смисъла на този цирк. Въведоха закон за коланите и видео регистраторите , който най-вероятно ще доведе до истерия при превозвачите. Показаха че уж щяло да има наказани край Своге и това е. Чудя се за пореден път , защо никой от тъй наречените депутати не отиде край Своге ( а още по-голяма съпричастност би било ако някой се бе сетил да иде сам карайки "собствената" си кола) или поне да бяха отишли до Световрачене да поговорят с местните , загубили роднини в катастрофата. А това вчера си беше отбиване на номер - почти както го казва Слави. Единственото положително нещо, вчера бе че поне съда най-накрая се заслуша в народа и пусна водача на рейса и се надявам само да вкарат в затвора поне един от хората дали зелена светлина на злочестния участък...
-3
 
 
eeee цели три дена не бяхме чели за тоя идиот :) ..... вече си помислих че червените боклуци са заменили плешивото си острие с мафиота ветко :)
-1
 
 
Като е голяма работа да си направи партия и да разбива статуквото.Само страхлив селски тарикат може да вика от трибуната на медийния си балкон ,а в действителност да не му стиска да влезе в политиката.И как ще промени нещата ?С постове във Фейса или със скечове в предаването си ? Изтърка се вече.Бареков 2.И да ги плюе...той е част от тях.Ако беше неЗависим щеше да си основе партия и да влезе в политиката.А той чака заповеди кога и къде да почне.Познайте от кой.Не от Брюксел,не от ГЕРБ и не от ЕНП.Непрекъснато ни пробутват тоя налъм,заедно с онзи кух цървул от харманлийско.Големите приятели ще се чакат да направят партии заедно и да объркат сметките на статуквото.Докато свърши мандата на Радев тоя селяндур ще се гаври от екрана и ще чака.Ама до тогава има бая време.Да не глътне вода някой ,че са осрани до ушите с неща за които нормалния човек си задава въпроси и си прави сметка.Ако не впрегнеш момента да влезеш в политиката,после ставаш нероден политически труп.Узрял в корема на майката ,пък не видял свят!
-5
 
 
МОЛЯ СЕ ЗА ПОВЕЧЕ РАЗУМ В ГЛАВИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ,ДА НЕ СЕ ВЪРЖАТ НА ТАЗИ ДОЛНА МУТРА ПРОДУКТ НА КРЕМЪЛ!ЧЕ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ ЕДИН КРЕМЪЛСКИ ФАТМАК И ТОЗИ ЩЕ ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ ,НАПРАВО ДА СТЯГАМЕ КУФАРИТЕ ...."патриота" които не си плаща данъците в България ,човека на ВИС и братя илиеви ,човека които пее на ушенце на всеки рожден ден на другаря гергов.....АЛЕ НЯМА НУЖДА!
на 04.09.2018 г.
-3
 
 
Обаче нищо не пита за аверчето си Гергов!!!!
Сподели какво ново....
на 04.09.2018 г.
+4
 
 
Все не ми се вярва, че Слави иска да стане депутат заради парите. Каква му е мотивацията? Дали наистина не се опитва да промени нещата? Ама да не се окаже поредния Сакскобурготски...? Мисля си, че народът вече на никой не вярва.
+1
 
 
Не бе, Слави, те искат да почиват на 7 септември, 'щот' тогава е рожденият ден на техния Тато, а пък на 9 септември ще правят манифестация с лозунги "КПСС-БКП"! Е, ами и ти си един от тях, хич недей да ни се фръцкаш кат' ощипана мома...
+1
 
 
ТЪПАК,НАЛИ И ТИ ЗА ДЕПУТАТ СЕ НАПЪВАШ???ИЛИ НЕЩО БЪРКАМ??? ИДЕШ ЛИ ТАМ,СТАВАШ СЪЩИЯ БОКЛУК...НЕ ЧЕ СЕГА НЕ СИ ДЕ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: