Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Потресени родители погнаха Анелия: Защо допусна дъщеря ти да издуе устни на 14 години?
Автор: Екип Varna24.bg 10:52 / 17.09.2018Коментари (1)12257
©
Анелия предизвика същински бунт във фейсбук профила си. Десетки родители, а и тийнейджъри, уж нейни фенове, изразиха потреса си след като пайнерката сподели снимка на 14-годишната си дъщеря Ивон. Наследницата на певицата изглежда значително по-голяма. И не само заради силния грим, до какъвто дори майка й рядко прибягва, а когато го прави, е заради фотосесия, вечерна сценична изява или снимки на нов клип. Ивон, която е плод на любовта на Анелия с бизнесмена Коко Динев, е издула устните си, вероятно с хиалурон. Не й е за първи път, защото открай време почитателите на майка й забелязват метаморфозата й. Сега обаче устните на детето изглеждат досущ като силиконовата миска Джулиана Гани. Разликата е, че Ивон няма навършени 15 години. Тази възраст ще достигне чак на 29 декември.

"Дете на 14 години?! Изглежда поне на 25. Силен грим, надути устни и изкуствени мигли. Направо ми е мъчно!"; "Анелия, ти беше дълги години без никакви подобрения, най-естествено красива. Защо си й позволила да изглежда така?! Нищо от този живот няма да я подмине, защото е красиво дете. Но на тези години е недопустимо да й позволяваш да изглежда така!" – това са само част от сравнително премерените и не злонамерени коментари към снимката на Ивон.  Не само родителите, дори почитателите на пайнерка, които са връстници на дъщеря й, изразяват възмущението си, че е допуснала подобно нещо. Недоумяват как и защо фолкпевицата не се е намесила. А само до преди шест месеца, покрай промоцията на новия си албум, Анелия коментираше въпроса, изтъквайки, че не вижда нищо лошо дъщеря й да експериментира с грим, след като й е любопитно. И подчертаваше, че има по-важни неща от това: 

"Това е начин на живот, който аз съм приела. Дъщеря ми вече и тя е свикнала с това. Естествено и нормално е като дете на известен родител да бъде много по-обсъждана и гледана под лупа. За мен е по-важно да говоря на много по-сериозни теми. Тя е в 8 клас, гледа сега всички тенденции. В инстаграм има толкова много известни личности, гримират се и нормално... Не само тя, а и всички нейни съученички на нейната възраст, се вълнуват от това. Не мога да ограничавам детето си, да й създавам някакво напрежение, заради това, че някой е решил да коментира някаква снимка и да си говори. Дъщеря ми си слага някой път грим, защото й е интересно, и аз не мога да подлудявам детето си, заради това, че някой е решил да си напише нещо там под някоя снимка", отвърна Анелия, цитирана от "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Как да си признае една тъпа овца,че дъщеря и се е ОСРАЛА визуално.Нали и дава парите и подкрепата да и уйдисва на акъла на кухата тинейджърка.И сега да признае,че детето и прилича на изкуствен г*з вместо естественото и излъчване.Нивгъж.Те такива примати имат вид анорексия и не са с всичкия си кое е красиво и хармонично и кое е напомпано и изкуствено.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: