Разследват за "черно тото" мач на наш отбор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:17 / 20.11.2018
1880
Според информация, изтекла от "Football Leaks", мач на българския клуб Берое е разследван за "черно тото". Оказва се, че кипърска компания "Андроспортс" е обвинена за организиране на мащабна схема за уреждане на контроли в страна в три поредни зими от януари 2016 насам, пише румънското издание "Газета Спортурилор", цитирано от Топспорт.

Мачът с наше участие е проведен ан 27 януари 2017 година, когато заралии играят с Висла (Плоцк) и печелят с 1:0 след гол от дузпа на Ерик Почански в 65-ата минута.

Plovdiv24.bg установи след проверка, че във въпросния двубой играе и настоящият капитан на Локо (Пд) Димитър Илиев. Нападателят влиза в началото на второто полувреме за тима на Висла. Срещата се състои на един от терените на "Алфа спорт център" в Ларнака.

Иначе за останалите разследвани за "черно тото" срещи с отбори от Полша и Кипър, по два от Сърбия и Чехия и по един от Украйна, Швейцария, Беларус, Словакия, Молдова, Румъния, Латвия и Унгария, както и 15 отбора от Русия са били наети осем съдии от компанията, като петима от тях изобщо не се занимават с това професионално. Единият е бивш играч, а останалите действащи футболисти.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).