Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Йорданка Христова преживя най-голямото си унижение
Автор: Екип Varna24.bg 08:50 / 15.01.2019Коментари (3)16153
©
В края на миналата година голямата българска певица Йорданка Христова направи своя прощален концерт в зала 1 на НДК, с който отбеляза и своите 55 години на сцена. Но не този факт натъжи толкова певицата, за която това решение е добре обмислено. Малко след това тя получава такъв звучен шамар, който едва ли някога ще забрави в живота си!

От години Йорданка Христова се е заела да организира сама изявите си, както направи и сега. За разлика от друг път обаче, сега не успяла да намери достатъчно големи спонсори за прощалния си музикален спектакъл, а липсата на такъв рекламен гръб се оказала препъни камъчето и за интереса на родните телевизии. Оказва се, че нито една от телевизиите ни не е пожелала да излъчи последния концерт на голямата певица! Няма и да го излъчи! Безумен факт, заради който Данчето Христо е имала не една или две безсънни нощи, издава нейна близка.

"Обидно е това отношение към такава голяма звезда. Никъде по света не го правят! Ние не уважаваме творците си!", добавя още приятелката на певицата.

"Сама си правя цялата организация, но така и не можах да намеря някакви генерални спонсори, затова и концертът не беше излъчен по нито една телевизия", потвърждава и Данчето Христова наскоро, без да спестява нито грам от обидата, която е изпитала заради този развой на събитията. И добавя с неприкрита тъга:

"Смятам, че човек трябва да се раздели с любимата си публика, когато е в добра гласова и физическа форма. Аз обичам да танцувам и импровизирам, но не бих могла да застана пред един лист, да седя и да си чета", добавя още тя, а сравнението й малко напомня на поведението, което има на сцената колежката й Лили Иванова. Един от маниерите на примата е именно този – четенето от статив на сцената.

Всъщност в края на миналата година в празничните дни от екрана завладяваха голяма част от колегите на Данчето Христова. А тя бе умишлено пренебрегната! Нещо, което не убягна и на феновете й, който почти моментално реагираха – с телефонни обаждания, смс-си и фейсбук молби – да продължава да пее така, както казва и в една от най-емблематичните си песни. Те са намислили даже да бойкотират трите основни родни телевизии – БНТ, bTV и Нова телевизия в знак на обида, пише "Шоу блиц".

Тяхната настъпателност дала резултат и певицата все пак взима решение да направи турне из България тази година.

"Да, реших да направя турне. Да отида в повечето градове, защото съм длъжница на своята публика. Малко съм пътувала из България и имам малко такива срещи", споделя Христова и добавя, че вече има запитвания и от няколко столици на Европа.

През есента й предстои и така наричаният от нея "Goodbye тур" в Щатите и Канада. Любопитна подробност е, че в Щатите от 25 години живее нейната сестра, която е и причината Йорданка Христова да започне да пее.

Малко популярен и факта, че броени дни след прощалния си концерт в НДК миналата година, голямата ни певица отлита за Москва, където участва в концерт, посветен на Бисер Киров, който от години е заслужил артист на Русия. "Това е фантастично като изява и отношение", споделя Данчето, която може би е една от малкото или пък единствената от гилдията си певица, която не желае да възвръща младостта си.

"Липсва ми само време, но не искам да се подмладявам. Не искам да съм на 20. Доволна съм от живота си. Пътувах много, имам много познанства, много опит, много емоции са разтърсвали живота ми и то положително. Не полагам кой знае колко грижи за себе си, освен, че от 16 години вече се занимавам с йога практики".



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
....ако това е истина ....: "Е бати простата държава.....
+2
 
 
Ще продължавам да пея до последния си честен миг. И ако отмина, пак след мен ще има музика, която да звучи.
+2
 
 
"Ще продължавам да пея до последния си честен миг. И ако отмина, пак след мен ще има музика, която да звучи".
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: