Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Векилска бяга в Брюксел заради раздялата с Калин Врачански, водещата се срина след връзката
Автор: Екип Varna24.bg 17:01 / 17.01.2019Коментари (0)12689
©
Мариана Векилска емигрира в Брюксел след жестоката любовна драма, която преживя с актьора Калин Врачански. Тв водещата изпаднала в тежка депресия след авантюрата с красавеца от родното кино и театър и сломена от фиаското, окончателно решила да напусне страната, разкриват нейни близки. В края на миналата година Векилска изненадващо оповести, че от януари ще работи в белгийската столица. Тя ще е част от преговорен екип към европейска организация по въздухоплаването.

Новата позиция озадачи силно не само колегите й, но и най-добрите й приятели. Оказа се, че малцина са били посветени в намерението й да смени рязко живота си, писа "Уикенд“. Мариана се явила на интервю през есента и изобщо не очаквала, че ще я одобрят. Когато й съобщили, че я наемат и трябва в най-скоро време да се установи в Брюксел, тя за един ден взела категоричното решение. Векилска веднага подала молба за напускане и вече си търси жилище в сърцето на Европа. 

"Мариана реши да напусне България след края на връзката си с Калин Врачански. Тя е с разбито сърце заради него – очакваше истински отношения, а той я заряза след по-малко от 5 месеца. Явно е била поредната му бройка, а тя си беше внушила, че едва ли не ще станат семейство", разказват колеги на Векилска. 

След развода си със Симеон Колев, пълничката вече бивша тв водеща се втали с 25 кг и с новата си фигура се впусна в афера с актьора от "Откраднат живот". Двамата изкараха диво лято, но в един момент се оказа, че Врачански не желае да задълбочава отношенията си с нея. Без особен свян, актьорът я замени с 20 години по-млада мацка, което направо сринало чувствителната журналистка.  

"Когато се разчу, че имат отношения, а накрая Калин я заряза, тя 3 дни не излезе от дома си и се поду от плач. Сигурно тогава е решила, че трябва да започне живота си наново и да скъса с всичко тук. Без да ни каже, е отишла на интервю за работата в Брюксел", издават нейни колеги от Би Ти Ви.

След финала на връзката, унизената Векилска се отдала на стабилно похапване за лекуване на депресията си. Така 44-годишната водеща бързо върнала старото си тегло и в момента е доста едра. Тя въобще не се притеснявала от това, тъй като поначало в Европа нямат такава фиксация към теглото. А и новата й заплата от 120 000 евро на година е доста апетитна...



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: