Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Много изненади и нов сюжет ни очакват в продължението на "Откраднат живот"
Автор: Екип Varna24.bg 08:42 / 05.02.2019Коментари (0)4138
©
Броени дни преди дългоочаквания старт на седми сезон на хитовата поредица "Откраднат живот" стана ясно, че ни очакват серия от изненади, свързани не само със сюжета, но и със самите артисти. Една от тях е за  двама от познатите до този момент образи, които центрираха зрителското внимание на няколко пъти през изминалия сезон – този на д-р Владов (в ролята Александър Димов) и на д-р Марио Ковачев (в ролята Велислав Павлов).

Двамата са аут за новия сезон, което предизвика бурни протести във виртуалното пространство, пише Блиц. Социалната мрежа фейсбук буквално прегря от въпросителни коментари и учудени реакции на не малка част от феновете на най-успешния български сериал.

Според тях образите и на двамата са недовършени и е било редно да търпят развитие. Уви, желанието им няма да пожъне успех в продуцентския замисъл.

"Не знам кой е направил това, но ми харесва и му благодаря... Откраднат живот... част от мен винаги ще остане в този тв сериал, но може би е време да си взема довиждане с др. Владов", така потвърди новината с личния си профил и самият Александър Димов под любителско видео от романтичната история на неговия герой д-р Владов с д-р Лора Хинова.

Малцина знаят, че актьорът е ученик на Тодор Колев и Коко Азарян. Освен това се занимава професионално с бокс, но признава че не използва уменията си извън ринга.

Велислав Павлов или д-р Марио Ковачев, пък, когото видяхме в пети сезон от хитовата поредица, е насочил вниманието си към Щатите, където още в края на миналата година започна кампанията на филма "Вездесъщият", който бе претендент за "Оскар". А романтичната му му история с д-р Зорница Огнянова в "Откраднат живот", уви, ще остане с отворен финал. Във филма на Илиян Джевелеков и Матей Константинов, Велислав Павлов се въплъщава в Емил Борилов - обсебен да следи със скрити камери интимния живот на другите поради манията си за контрол.

Славата връхлита изведнъж Велислав Павлов – именно покрай участието му в "Откраднат живот", но той познава вкуса на големия успех далеч преди това. Участвал е в големи, международни продукции, снимани у нас, където си е партнирал с плеада знаменитости като Вал Килмър, Жан Клод Ван Дам, Антонио Бандерас, Морган Фрийман и много други. Спомня си и срещите с Том Харди преди той да стане голяма звезда. Намира много сходства и с актьора Робърт Форстър, въплътил се в полицая от култовия филм на Куентин Тарантино – "Джаки Браун".

До старта на сезон 7 на хитовата поредица "Откраднат живот", остават броени дни. Тя се завръща на 26 февруари в ефира на Нова телевизия, а мотото на новия сезон е: "Любовта лекува". Новата болница "Света Анастасия" ще отвори врати за нови лекари и герои, които ще изпитат измеренията на любовта и собствените си убеждения



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Бюджет 2024
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дете почина в училищен двор в Казанлък
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: