Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неразпознаваеми! Вижте как Емилия, Галена, Сузанита, Гери-Никол и други промениха външността си!
Автор: Екип Varna24.bg 16:42 / 18.02.2019Коментари (0)6044
©
Това, че много от популярните ни ВИП дами крият броя на пластичните си корекции, съвсем не означава, че за феновете им промените остават незабелязани. Въпреки че и годините оказват голямо влияние върху телата и лицата им,  някои звезди са се променили коренно и благодарение на намесата на разкрасителни процедури. 

Фолкпевицата Емилия е една от известните родни дами, които вече съвсем не приличат на себе си. Още през 2012 година налице беше пълен списък с подобренията й – силиконизирани устни, гърди и изпилен нос. Малко след раждането на второто си дете и след раздялата с Коко Динев, Емилия беляза нови промени върху себе си и със сигурност се дължат на поредното й лягане под скалпела. 

Джулиана Гани признава, че обожава разкрасителните процедури и не може да живее без тях. Мис Силикон има две операции на гърдите, като най-вероятно ще се подложи и на трета – отново за уголемяване. Гани има и перманентен грим на веждите и от време на време променя формата им с временни татуировки. Хиалуроновата киселина в джуките й също непрекъснато търпи промяна в количеството… в един момент бяха прекалено огромни, но по всичко личи, че Джулиана малко по малко се завръща към естетически приличните граници. Надяваме се да премисли и увеличаването на гърдите, пише "Хотарена". Има и преправен нос. 

Галена е един от най-редовните клиенти на пластичната хирургия. Нов нос, нова брадичка, силиконови импланти в гръдната област, а в последствие такива сложи и в дупето си. Съществуват съмнения за стесняване на лицевите мускули, тъй като Галена не мърда много в теглото си, но с годините лицето й стана нереално слабо. 

Фолк певицата Преслава също бележи коренни промени във физиката си. Изпълнителката на "Водка с утеха“ намали гръдна обиколка, а след ударни диети и режими успя да се втали максимално много. С отслабването изчезнаха бузите й, ханшът и талията й също се изпариха. Вероятно има подобрения на носа, но съмненията може да отпаднат, тъй като и тази зона се смалява и след драстично сваляне на килограми. Мнозина са убедени, че пищната Преслава липсва на всички, а новата въобще не пълни очите. 

Гери-Никол в последните 1-2 години напълно заличи детинското си излъчване. Със сигурност има хиалурон в джуките, а дали е наляла силикон в гърдите – все още остава спорен въпрос. От кръглите й бузки вече няма следа. 

Подвизаващата се като дизайнерка – Миглена Каканашева – Мегз, която, откакто е изгряла, не спира да обяснява, че естествената красота трябва да се цени и дори направи риалити формат, в който да избере естествено красива девойка за лице на модната си линия. Въпреки всичките й противоречиви твърдения и тя легна неколкократно под ножа и заприлича на всички останали моделки, които са я изпреварили с процедурите. Колкото и да оплюва силиконките, накрая и тя се превърна в една от тях. Има подобрени устни и гърди. Или поне само за тези две подобрения си признава Каканашева. 

Сузанита, която е едва на 16 години, стремглаво е тръгнала по пътя на каките от родния шоубизнес. Младата певица прекарва повече време в солариума, правейки тен, отколкото в училище, където реално й е мястото. Подобно на Гери-Никол – нищо детско не е останало във визията на скандалната ученичка. Обемни изкуствени джуки и подозрения, че на тази крехка възраст се е сдобила и със силикон в гърдите. Голи фотоси, предизвикателни пози, пушене на трева и обикаляне по нощните клубове дори когато не е на участия… Това е Сузанита, която, между другото, вече прилича на поне 30 годишна кака. В анализа не сме включили екстеншъни, изкуствени мигли и опъване на бръчки.



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Олиото стигна цената на зехтина
Дете почина в училищен двор в Казанлък
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: