Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Виктор Калев щастлив с хубав младеж край себе си!
Автор: Екип Varna24.bg 13:37 / 24.02.2019Коментари (0)7165
©
На пълен комфорт се радва напоследък Виктор Калев. Комикът има край себе си мъж, на който може да разчита за много неща. Младият левент се грижи на златоградчанина да му е хубаво, като го кара с бял мерцедес, пазарува му и му прави компания дори и след залез слънце. В израз на добро приятелство не се притеснява да го прегръща публично. Навремето Калев пърпореше из София със скромна мотопедка, но откакто гастролира с музикалния си спектакъл "Грамофонът", доста се е замогнал и се придвижва с лимузина. Немското му возило е последен писък на модата в автоиндустрията и струва 100 бона.  

"Виктор изкарва луди пари от шоуто си, огромна заслуга за успеха на което има и Дани Милев. Маестрото вложи целия си талант, за да стане музиката към представлението неповторима, но в един момент бе принуден да пие студена вода. Калев реши, че не иска да дели печалбите си и разкара знаменития композитор, аранжор и ръководител на бенд. Сега мелодиите не звучат на живо пред публиката, а на плейбек. Когато си купуват билети, зрителите може би не си дават сметка, че ще гледат нещо като буфосинхронада, и продажбите си вървят", коментира неотдавна пред репортер на "Уикенд" човек с авторитет в шоу средите.  

Замогнал се от "Грамофонът", Калев си взе лимузина. Той разчита на услугите на нещо като персонален шофьор и асистент, на какъвто разчита и някогашната му приятелка Лили Иванова. С младежа, който е в обкръжението му напоследък, той буквално е ударил джакпота – освен, че е красив, левентът се оказал и изпълнителен. Не е ясно дали двамата имат официално установени трудово-правни взаимоотношения, а и това е без значение – факт е само, че са непрекъснато заедно, а Калев е истински щастлив. 

На папараците направи впечатление, че почти винаги, когато е в компанията на 49-годишния ерген Виктор Калев, шофьорът е със суитчър с качулка. Двамата избягват да се появяват един до друг и там, където са струпани много хора, като например в супермаркета. Очевидно актьора, превъплътил се в Деса Поетеса и Ранърса, се старае да предотврати в зародиш всякакви недвусмислени съмнения и слухове...



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Олиото стигна цената на зехтина
Дете почина в училищен двор в Казанлък
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: