Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Известна водеща от Нова тв лети на крилете на любовта! Мъжът до нея я носи на ръце
Автор: Екип Varna24.bg 08:47 / 05.04.2019Коментари (1)3363
© Фейсбук
Ани споделила с колеги от Нова тв, че е по-щастлива от всякога и се носи на крилете на любовта. Тя отказвала да разкрие подробности за новия си мъж, но категорично заявила, че разводът с Бранко Салич е най-хубавото нещо, което й се е случвало през последните години. Раздялата със съпруга й била тежко изпитание за нея, но трудните времена отминали, децата им пораснали и сега водещата се наслаждавала на свободата си. Макар че гони 50-те, тя усещала, че изживява втора младост и се чувствала като влюбена тийнейджърка.

Вече повече от седем месеца тв водещата Ани Салич има нов мъж в живота си.

За него не се знае много, тъй като не е популярно лице, но е известно, че е с няколко години по-млад и заема престижна позиция в една от големите български банки с международно участие, пише "Уикенд“.

Говори се, че актуалният приятел на журналистката е доста заможен и се радва на солиден месечен доход. Той често я изненадвал със скъпи подаръци, а по случай предстоящия й рожден ден на 22-и април обмислял да я заведе на екзотична почивка.

Според запознати настоящият партньор на Ани е джентълмен, носи я на ръце и я обгрижва непрекъснато. През септември двамата си позволиха кратка, но романтична почивка в един от най-известните курорти на Френската Ривиера, а сега отново планират екскурзия, този път по-екзотична.

Журналистката разкрила пред свои близки, че обмисля да си вземе отпуск за рождения ден на 22-и април, но се притеснявала, че ръководството няма да й позволи да отсъства. Приятелят й вече набелязал няколко дестинации, оставало само да запази самолетни билети и хотел.

Ани и бившият й мъж Бранко са разделени от три години, но бракът им приключи официално преди две. Страстта на сърбина към хазарта, софрите и жените тотално охладили отношенията им и довели до очакван край. След развода водещата получи апартамент в столицата, в който отглежда двете си деца Лазар и Хана, както и жилище в Свети Влас, купено по време на брака за летните им ваканции. 

За да се пребори с депресията, тя се подложила на поредица от разкрасителни процедури, включващи лифтинг на лицето и инжекции с хиалуронова киселина и ботокс. Салич искала да постави ново начало в живота си и вярвала, че освежаването на външния й вид е крачка към нови и вълнуващи преживявания в личен план. След като поизгладила бръчките, Салич обърнала внимание и на теглото си. Тя от години се опитва да отслабне с различни диети, но само любовта й помогнала да влезе във форма. Откакто има нов мъж в живота си, Ани видимо се е вталила и е разцъфнала.



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Преди години хората на възраст помъдряваха, сега изкуфяват тотално.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: