Медицинският университет е комплексен победител в 20-aта варненска Универсиада

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:57 / 23.04.2019
820
Медицинският университет е комплексен победител в 20-атa варненска Универсиада, в която участие взеха 6-те висши учебни заведения в морската столица. Спортните надпревари се проведоха от 4-ти до 19-ти април, а награждаването се състоя в Юнашкия салон в присъствието на ректора на МУ-Варна проф. д-р Красимир Иванов, инж. Деян Грънчаров – пом. ректор и г-жа Жулиета Виденова – ръководител сектор спорт. Г-н Кристиан Димитров - Директор на Дирекция "Спорт“ при Община Варна връчи шампионската купа на безапелационния победител на Универсиада 2019 – Медицински университет - Варна.

Студентите от МУ-Варна са комплексни победители в дисциплините плуване и тенис на корт и втори в отборното комплексно класиране в лекоатлетическия крос. Бъдещите медици завоюваха призови места при мъжете и жените и в надпреварите по тенис на маса, волейбол, шахмат, мини футбол и баскетбол.

Втори в своеобразната класация между университетите е Икономически Университет Варна, следвани от ТУ, а четвърто място останаха студентите на ВВМУ, пети ВСУ и ВУМ. Всички призьори получиха от организаторите от Община Варна купи, медали, плакети и предметни награди.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).