Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Много кирливи ризи на показ и гнусни обиди превърнаха тв шоу в грозен цирк
Автор: Силвия Станева 08:31 / 16.05.2019Коментари (0)4161
©
Зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на жесток скандал в най-коментираното предаване- "Женени от пръв поглед". Най-възрастната двойка в шоуто си спретна грозен скандал, изпълнен с груби обиди и потресаващи подробности от сексуалния им живот. Отношенията между Таня и Зарко започнаха страхотно, но  между двамата вече  се е зародил огромен конфликт.

След като Светозар завари изгората си да вечеря сама на масата, той най-безцеремонно я подбра пред камерата: "Типично в стила на Татяна егоистично си е сложила само на нея вечеря“, поде той.  

Таня не му остана длъжна: "Питах те дали искаш да ядеш нещо?! Това е лъжа! Как не те е срам да лъжеш!? Дърт мъж! Всяка вечер те каня на вечеря, а ти без да ми говориш не искаш да седнеш на маса“.  Последва обвинение от инфалтилния Зарко, че вместо в  18:30  се е прибрала в  21.00 часа. Тя бързо се оправда, че е била в задръстване и после е останала да поговори с приятелките си в залата, вместо да се прибере при нейния "зъл съпруг“. Таня побесня и го нарече лъжец, подлец и интригант. 

В разгара на конфликта треньорката по художествена гимнастика заяви пред камерата, че съпругът й разчита на нейните пари, за да черпи приятелите си и ако е истински мъж е време да започне да изкарва пари, а не непрекъснато да хленчи.

Скандалът ескалира, когато Таня го обвини, че цяла седмица ходи с едни и същи гащи, докато тя не му купи нови. Отговора беше потресаващ:

"Има жени, които ме харесват без гащи, да му еба майката. Ти обичаш гащи, купувай".

След всички изречени обиди излезе наяве и причината за лошото поведение на "голямото бебе" Светозар- липсата на полов живот.

"От една седмица спря да спиш с мен. Защо? Нямаме полов живот! За мен това е важно, сексът ми е важен за здравето заради простатата", каза Светозар и призна, че той обаче спи с някого и това, че тя не ляга до него, не значи, че той разчита само на нея. 

Феновете на "Женени от пръв поглед“ нападнаха Светозар заради поведението му към Таня. Докато в началото на формата те поддържаха двойката и смятаха, че тя има бъдеще, сега нещата са коренно различни. С поведението си към Таня Светозар успя да си навлече гнева на феновете на предаването.

Сълзите в очите на Таня разгневиха до краен предел почитателите на "Женени от пръв поглед“ и те я посъветваха да се разведе, защото не заслужава такова отношение към себе си от страна на съпруга си.

Според феновете Таня трябва да си тръгне от Светозар колкото се може по-скоро, защото не заслужава такова поведение към нея.  Почитателите на "Женени от пръв поглед“, които първоначално вярваха, че Таня и Светозар ще са единствената двойка, която ще се задържи заедно и ще има светло бъдеще, вече съветват треньорката по художествена гимнастика да се развед



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: