Поряза Лудогорец и веднага му спряха правата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:18 / 26.08.2019
1729
На свое извънредно заседание Съдийската комисия при БФС взе решение да бъдат спрени съдийските права на Стефан Апостолов за неопределено време. Това потвърдиха официално от БФС. Причината за експресното решение е слабото съдийство на депутата по време на снощния мач между Лудогорец и Славия, завършил 0:0 в Разград.

Припомняме, че в края на първото полувреме Стефан Апостолов показа директен червен картон на вратаря на гостите Стериакис за игра с ръка извън наказателното поле, а такава нямаше. Гръцкият младок изби топката с крак, като при тази ситуация дори футболистите на Лудогорец останаха учудени от решението на арбитъра.

Към края на мача обаче Апостолов тръгна на "компенсации" и отмени кристален гол с глава на Вандерсон. След края на мача изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев обяви, че реферът е опорочил мача с действията си.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).