Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Пак съдийска тесла срещу Черно море!
Автор: Екип Varna24.bg 23:26 / 04.12.2019Коментари (0)1281
Черно море отпадна на 1/8-финалите от турнира за Купата на България. “Моряците" отстъпиха на Левски с 0:1 на стадион “Георги Аспарухов" в София. Единственият гол в мача падна в 23-ата минута и бе дело на Мартин Райнов. Най-спорната ситуация в срещата бе в 34-ата минута когато Букаси Мехди вкара топката в мрежата на “сините", но попадението не бе зачетено заради отсъден доста спорен фаул в нападение на Даниел Димов.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев заложи на Миодраг Митрович на вратата, а пред него в центъра на защитата си партнираха Даниел Димов и Стефан Станчев. На десния бек бе Виктор Попов, а отляво Цветомир Панов. В средата на терена оперираха Васил Панайотов и Патрик Андраде, а по лявото крило започна последното ново попълнение в тима на “моряците" Букаси Мехди. Отдясно бе Мартин Минчев, на върха на атаката – Исмаил Иса, а зад него Родриго Енрике.

В 4-ата минута Исмаил Иса получи топката в половината на домакините и опита да комбинира с Родриго Енрике, но бранителите на Левски се справиха. Малко след това Мартин Минчев проби отдясно, опита да продължи към аутлинията и да центрира, но си поведе топката доста силно и тя напусна очертанията на терена.

В 16-ата минута Дени Алар нахлу в наказателното поле, но вместо да стреля, потърси Робърта, но сбърка и бранител на “моряците" уся да пресече. В 24-ата минута домакините поведоха в резултата. След центриране на Живко Миланов от корнер, Ейолфсон отклони топката с глава, тя срещна тялото на Стефан Станчев и попадна в краката на Мартин Райнов, който от близо реализира за 1:0.

В 34-ата минута Черно море чрез Букаси Мехди успя да вкара топката в мрежата на Миятович, но главният рефер Николай Йорданов отсъди нарушение в атака на Даниел Димов. От щаба на “моряците" и всички футболисти на варненци оспорваха решението на съдията, но така или иначе голът не беше зачетен. До края на полувремето Васил Панайотов отправи изстрел от фаул, но Мияович успя да спаси.

През втората част варненци търсиха изравнителното попадение, което да вкара срещата в продължения, но трудно стигаха до чисти ситуации. Няколко центрирания в наказателното поле от корнери, но затрудниха отбраната на домакините. 87-ата минута след центриране от фаул, Даниел Димов свали топката с глава към Илиан Илиев, който намери кълбото от воле с левия крак, но далеч от целта.

Съставът на Черно море: Миодраг Митрович, Стефан Станчев, Даниел Димов, Цветомир Панов, Виктор Попов (84-Фахд Актау), Васил Панайотов (77-Илиан Илиев), Патрик Андраде (72-Аристите Ндонгала), Букаси Мехди, Мартин Минчев, Родриго Енрике, Исмаил Иса.


Още по темата: общо новини по темата: 10
02.07.2020
01.07.2020
27.06.2020
03.12.2019
02.12.2019
02.10.2019
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: