Вече няма пречки Кобрата и Джошуа да се бият за титлата през април

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:52 / 21.12.2019
1376
Двубой между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световната титла по бокс в IBF става все по-реалин. вече почти липсват пречки за осъществяването на дълго чакания от всички българи мач. Единственият препъникамък, който можеше да осуети такава битка, беше свързан с другия задължителен претендент, но в WBO - Олександър Усик.

Действащият шампион Джошуа трябваше да избере един от двамата за първата задължителна защита на титлите си. По всичко личи обаче, че Усик има други планове и вече почти е уредил двубой с Дерек Чисора на 7 март догодина. Така няма как да попадне сред възможните съперници на британеца за април, за когато са плановете му за следващ мач.

Сега просто трябва да се организира наддаване за условията на мача между Пулев и Джошуа. Българинът обяви, че се надява да се пребори мачът за световната титла да се проведе в България, но това изглежда много трудно постижимо. Най-реален изглежда вариантът този мач да се проведе на новия стадион на Тотнъм в Лондон.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).