Бодуров: Неделев е играч с много качества, но има други липси, които му пречат

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
18:04 / 02.05.2020
1377
Бившият защитник на ЦСКА-София Николай Бодуров изказа мнение за доскорошния си съотборник в националния отбор Тодор Неделев. Според бранителя звездата на Ботев (Пд) е много качествен футболист, но има липси, които му пречат, за да стигне до по-високо ниво.

"Преди 10 години имаше много уникални футболисти в България. В момента са малко. Един от много качествените е Тодор Неделев. Футболист с повече качества няма. За световен мащаб. Но пък той има други липси и си ги знае. Ако имаше всичко, щеше да е много напред", заяви Бодуров пред btv.

Защитникът коментира и темата за националния отбор:

"Къде със съгласие, къде с несъгласие, треньорът взима решението. Остава една горчилка у мен, при положение, че имаше комуникация. Винаги ще се радвам да играя за националния отбор. Да съм там, да помагам с каквото мога, най-малкото с опит. Има какво да дам на националния отбор, на младите играчи. Има нужда от опитни футболисти. Само с млади футболисти, особено с нашия манталитет, просто няма как да стане. Искам да си намеря отбор и отново да играя редовно. Пак да изпитам радостта от футбола, защото той е удоволствие за мен", каза Бодуров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).