Кузманов опроверга фалшива новина за своя контузия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:30 / 19.06.2020
589
Първата ракета на България в мачовете за "Купа Дейвис" Димитър Кузманов - Мико опроверга фалшива новина, появила се в медийното пространство, според която той е получил контузия и е приключил участието си в демонстративния турнир по тенис на червени кортове в Белград.

Пловдивчанинът използва личния си профил във Фейсбук, за да опровергае информациите за своята "контузия". Ето какво написа Кузманов:

Здравейте приятели! Пиша, за да опровергая информацията, която се появи в медиите, че съм контузен. Днес извън груповата фаза се проведе мач, който не влиза в статистиката и не се отразява на класирането в турнира. С оглед на тежките мачове,които изиграх в моята група и на тези, които ми предстоят през следващата седмица, екипът ми и аз решихме да запазим и съхраним физическото ми състояние, за да не предизвикаме контузия!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).