Аня Пенчева грее от щастие с второ внуче

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:35 / 11.02.2020
2919
Четирикратният европейски шампион по супермото Ангел Караньотов и половинката му Ива Русинова, която е най-добрата дрифт състезателка у нас, си имат момченце. Щастливите родители се показаха с наследника си 4 дни след раждането му. Ангел и Ива публикуваха в социалната мрежа снимки от изписването. Бебето носи името Борис.  Русинова дарява сина на актрисата Аня Пенчева и бившия лекоатлет Ивайло Караньотов с първа рожба.

Красавицата благодари освен на таткото и лекарския екип, още на родителите си, както и на тези на Ангел. За Аня Пенчева това е второ внуче, след като дъщеря й Петя Дикова също я зарадва с мъжка рожба. Щастливият татко Ангел пък разкрива, че наследникът му Борис се появява на бял свят с помощта на същия лекар, благодарение на когото преди 26 години е проплакал и той - д-р Анатолий Дуковски.

"Борис Ангел Караньотов се роди на 5 февруари. Това са най-емоционалните и хубави дни в живота ми. Родител съм от 4 дни, но това което преживях и изпитах за това кратко време, е незаменимо и неописуемо. Някак си всичко друго посивява и изчезва. Обичта към приятелите ми се увеличи, към близките ми се изостри силно, а обичта към жената, която ме дари с това скъпоценно камъче, доби неизмерими граници. Благодаря ти, любима! Д-р Анатолий Дуковски, моят син ще Ви чувства така, както аз Вас... магически. Почти 26 години по-рано Вие ме показахте на бял свят, а сега почти 26 години по-късно, дойде ред и на нашия наследник. Благодарим за това деветмесечно спокойно пътешествие. Ваш Ангел!", написа Ангел Караньотов в инстаграм.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).