Бойко Борисов: Ако не се обиждаме и сме обединени, работата ще върви

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:34 / 09.06.2017
1686
Ако се връщаме непрекъснато назад, ние също можем да даваме примери но надали това е конструктивно и добро - тук съм съгласен с Корнелия Нинова. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на парламентарния контрол, предаде БГНЕС.

В ситуацията след изборите имаше, за нас като партия, един вариант да направим правителство и това беше с нашите колеги Обединени патриоти. Смятам, че постигнахме синхрон, сега напасваме работата на правителството, подчерта Борисов.

"Десетина дни мислихме как да напишем програма и как да управляваме така, че да се постигнат целите. Все пак предизборната кампания мина - колкото по-малко се обиждате и търсите обединение в следващата една година, толкова по-добри резултати ще постигнем", каза той.

По отношение на министрите не сме търсили проценти. Водили сме се от предложенията на колегите. Ние нямаме разбирането - ако са добри, са наши, ако не - не. Създадохме добър синхрон, напасваме работата на правителството. Надявам се с работодателските организации да ги убедим, че сме съгласни с тях, каза премиерът.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ето кои пенсионери останаха без добавка за Великден
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
Важно за пътуващите! Интензивен трафик на границата на с Румъния
Ето какво показаха проверките на БНБ за заплатите в банките
Президентът наложи вето върху важен закон, засягащ проекти и инве...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).