Борисов: В програмата на хубавците има само едно - Рашков в КПКОНПИ, за да им пази откраднатите пари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:31 / 21.07.2022
1105
"Цената на тока е висока, защото крадат. Всеки ден трупат в офшорките си огромни печалби. В други бели държави се говори кой ще е премиерът, кой ще е финансов министър, кой ще е социалният министър. В програмата на нашите хубавци има само едно нещо – Рашков на КПКОНПИ, за да ги прикрие. Поставят го там, за да им пази откраднатите пари. Но той ще ги държи в подчинение.“ Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Каспичан.

"Вчера мафията си прави правителство. ИТН мафия ли са или не са? Ако направят правителство с ИТН, означава ли това, че правителството ще е на мафията? В България единственото важно днес е ще има ли КПКОНПИ на Бойко Рашков, нищо друго не съществува – ток, газ, вода. Искат Рашков да е в КПКОНПИ, за да им пази откраднатите пари. Накрая ще ги излови и тях“, коментира Борисов.

По думите му има много, много работа, за да се оправи това, което направи "Промяната". До края на годината поне още 5 млрд. дълг им трябва, за да вържат някак си баланса, посочи Борисов.

Според него цената на природния газ за август ще е с 60% по-висока.

"Техният партиен КЕВР обаче ще мълчи до 15 август“, заяви Борисов.

Относно прекратения меморандума с Gemcorp ден преди публичното изслушване лидерът на ГЕРБ смята, че го замитат.

"Защо не го прекратиха веднага, докладът на ДАНС е от преди три месеца. Сега замитат следите. Това са за милиарди долари корупция, подписани в Гранитна зала. Като видяха, че не могат да ги откраднат, бързо замитат следите“, каза Бойко Борисов.

Според лидера на ГЕРБ ново правителство в рамките на връчения трети проучвателен мандат би означавало катастрофа за държавата, за ГЕРБ обаче това е идеалният вариант, "защото още през август месец те ще затънат с ток, вода и всичко“.

"За ГЕРБ ново правителство е идеалният вариант, за държавата – банкрут. Сега ще видите как ПП ще изиграят БСП, ще си гласуват Рашков и пак ще отидат на избори, защото днес те са най-близко до ГЕРБ“, смята Борисов, визирайки електоралните нагласи.

"Тази "промяна" българинът ще усети най-силно на есен. В крайна сметка като ти дойде сметката за парното, разбираш за каква промяна става въпрос“, заключи Бойко Борисов.


Виж коментарите (1)

Още по темата (741):
04.09.2022 Слави Трифонов провокира с нестандартни клипове
10.08.2022 Ивайло Вълчев от ИТН: Ако е имало сценарий за падане на кабинета "Петков", не е бил написан от нас
10.08.2022 Крие ли имуществото си Слави Трифонов?
29.07.2022 ИТН ще се яви самостоятелно на предсрочните избори
29.07.2022 Готвят и жена за премиер на новия служебен кабинет, ето коя е тя
29.07.2022 Доц. Георги Кючуков във Варна: Цялата процедура по отстраняването на руските дипломати беше крещящ политически акт
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).