Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борят се за живота на жената, която загуби внучето си при фатален инцидент
Автор: Екип Varna24.bg 21:22 / 13.04.2022Коментари (1)1127
©
53-годишната жена от сопотското село Анево, която бе блъсната от лек автомобил, докато пресича улицата с 24-месечното си внуче на ръце, е в тежко състояние с политравма и множество счупвания. Тя е настанена в реанимацията на Университетската болница "Свети Георги" в Пловдив и лекарите се борят за живота й, съобщиха от лечебното заведение.

Трагедията станала около 16.30 ч. При удара жената е паднала на платното, а детето е загинало на място, в момента, в който е излетяло от прегръдките й. 72-годишният шофьор на лекия автомобил "Шкода" е от Казанлък, а колата му е с чешка регистрация. Мъжът пътувал към София, за да подмени шофьорската си книжка, съобщи "Подбалкански новинар".

Загиналото момиченце има по-голямо братче.

На мястото на инцидента все още тече оглед. Движението се извършва в двете посоки, но само в южното платно, тъй като в северното е станала страшната катастрофа.

Според очевидци шофьорът изобщо не е видял жената с детето в ръце и кученцето, което водела на повод. Животинчето също е загинало.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Д***a и копелето ти кухо! За къде бързате с тия тенекиени казани бе!? Всички състезатели. Тръгва на светофара като сто годишна баба. Извън града в колона се влачи като сопол без дистанция. Идва кръстовище с ограничение и трафик минава със сто. Влиза в града и пак със сто. Един байно спира на пешеходна, от дясната другото същество минава с пълна газ с бънгията. Карате невъобразими боклуци и си дишате канцерогенните собствени лайна. Надпис но смоук, но фън на таралясник за две хиляди миризливи лв, не че не трябва да се уважава всеки спечелен с труд лев. Извън населено място на прав участък без излишни рискове, с добра видимост си настъпвайте. Има си закон и си плащаш гяволъка, но има ли риск да застрашиш нечий живот караш като пиле и се молиш да стигнеш без инцидент, щото тая блъсната днес баба мое да е майкати! Някаква невиждана агресия навсякъде. Тия живот освен страшен е и основно кратък идиоти! Биг да прости детето, кучето и да се смили над бабата!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Втора лига сезон 2023/24
Бюджет 2024
България в еврозоната
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: