Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Девненка предвиди с абсолютна точност кога ще паднат КПП-тата и ще започне връщане към нормален начин на живот
Автор: Пламена Николова 08:40 / 04.05.2020Коментари (1)9494
Девненката Виктория-Александра Майрхофер се оказа човекът, който предвиди с прецизна точност кога ще се върнем към нормален ритъм на живот. Още в средата на март, когато бе обявено извънредното положение, Майрхофер сподели пред свои приятели, че всеобщата карантина в страната ще падне в началото на месец май. За това свидетелстват редакторът на "Девня - древна и модерна“ Георги Александров, и репортер на Varna24.bg, които са водили разгорещени спорове с девненката и са отказали да напишат своевременно материали за нейната прогноза.

Но в последните няколко дни правителството отслаби мерките против коронавируса. Отпадна задължителното носене на маски на открито, отвориха се парковете и планините, като още в понеделник същото ще се случи и със заведенията с открити части. Ще бъдат разрешени индивидуалните спортове, а на Гергьовден предстои да бъдат премахнати КПП-тата в областните градове. Може би най-важната новина от битката с коронавируса у нас е, че в края на април започна лечение на пациенти с кръвна плазма, което дава много добри резултати.

"Има неща, които за повечето хора нямат логично обяснение, ако се търси логика. Но сме и наясно, че има невидими и необясними неща, които са ни изумявали в ежедневието ни. Наясно сме, че има хора, надарени с по-силна интуиция от останалите, по-силно биополе и енергия, която въздейства. И най-големите скептици, търсещи логика във всичко, са се сблъсквали с подобни феномени. Напълно вярвам вече, че Алекс има тази дарба да вижда и усеща невидимото за нас, останалите. Имало е случаи, в които най-неочаквано ми се обажда и казва: "Как търпиш това главоболие, измери си кръвното!“ и се оказва права. Така преди около 20 дни, в разгара на истерията и паниката с коронавируса, ми заяви: "Бъди сигурна, че на 6 май ще паднат КПП-тата, нищо че сега ти звучи странно“. Тогава никой не беше заговорил за разхлабване на мерки и за това има ли шанс преди 13 май да има някаква промяна. Тогава думите на Алекс ми звучаха като хипотеза, една от многото. Но ето, че това, както и доста други неща, предвидени спонтанно от нея, се оказаха факт. Следващите дати, за които каза, че се очаква промяна и подчерта, че е за добро, са от 10-и до 16-и май. Дай Боже Алекс да е добрият вестоносец на промяната!", споделя репортер на медията.

"Познавам добре Алекс и съм наясно, че тя е човек с отворени сетива, които не са се деформирали под въздействието на битийното ѝ съзнание. Познавам още една такава жена с вътрешно развито зрение за неща, които повечето хора не виждат. Това е така наречената способност за ченълинг, която може да се прояви спорадично у всеки един човек. На мен веднъж също ми се беше случило, ни в клин, ни в ръкав, да задам въпрос на мои колеги за човек от друг град, когото не познавам лично, докато си говорим за съвсем други работи на маса. На следващия ден се оказа, че същият този човек е бил зверски пребит, при това във времето, в което ние с моите колеги сме били заедно. Малко преди извънредното положение Алекс бе видяла едно мое преживяване, свързано с гора и пътека, което аз не бях споделял с никого. Останах поразен от точността на видението ѝ, но въпреки това, когато се чухме след известно време, аз не повярвах на прогнозата ѝ за края на извънредното положение, защото формалната логика не навеждаше на каквито и да било предпоставки за отслабване на мерките. Всички говореха за късен сезон, за провален сезон, вещаеха се апокалиптични прогнози за здравеопазването и икономиката. Не намирах вътрешна логика правителството предварително да е зачеркнало един от най-приоритетните ни отрасли – туризма, а пък в началото на май да отслаби мерките. Това ми звучеше несериозно и дори налудничаво.“, коментира Георги Александров.

"Откакто се помня, имам силна енергия и провиждам разни неща. Учудвах се и се сърдех на другите, че не знаят и не ме разбират. С годините осъзнах, че това е дарба, която съм наследила от моя дядо Никола. Имам доста случаи с хора, на които съм казвала неща, които са ги шокирали. Получавам информация, но това не се поддава на логически обяснения и с езика на нашите понятия. Както казвам – не питай откъде знам, просто знам. На доста хора казах за датата 6 май и почти никой не ми повярва. Единствено Валентина Манолова от читалище "Просвета“ ми отговори с "Дай Боже“. С разрешение на моята приятелка Северина ви изпращам скрийншот от нашата кореспонденция, която казва достатъчно. Другото, което мога да ви кажа, е, че между 10 и 16 май се очаква тотална промяна, но каква точно – не ми се дава да провидя“, сподели за Varna24.bg Виктория-Александра Майрхофер.



Още по темата: общо новини по темата: 4
17.05.2021 »
03.05.2021 »
25.01.2021 »
29.06.2020 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.05.2020 г.
0
 
 
Какви са тея глупости.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Наводнения 2024
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: