Ергенът Виктор похарчи парите от шоуто за звяр на колела

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:08 / 01.11.2022
4189
Първият ерген на България Виктор Стоянов си купи кола изцяло на ток. Мачото, за чието сърце се бореха куп девойки в национален ефир, брои над 100 бона, за да яхне електрическо возило от най-модерно поколение.

Най-вероятно Виктор похарчва хонорара си от "Ергенът", за да се сдобие с тузарския автомобил. Стоянов планираше да си купи скъп мотор, ала явно е решил да пести от скъпите горива, както и да не замърсява околната среда.

Виктор сам се издаде, че е горд собственик на електрически автомобил, пише "България Днес". Ергенът се оплака, че преминава през купища институции, докато получи заветния стикер, с който може да паркира без пари в големите градове, както и да не плаща данък на колата.

В България автомобилите на ток са освободени от тези две неща, както е и в Европа.

"За да получа стикера, преминах през куп премеждия. Първо, когато регистрирах колата в КАТ, ми обясниха, че трябва да отида в общината, за да го взема. Оттам ме препратиха към друго място. Оказа се, че и на него нямат идея как могат да ми помогнат. Насочиха ме към човек, който щял да ми съдейства. Реших да му звънна. Даде дума, че ще задейства нещата. Уви, реших да не го чакам. Пробвах какво ли не, но никой не знаеше как да ми помогне. Стигнах до главния офис на центъра за градска мобилност в София. Там най-сетне ми казаха какво трябва да направя. И в крайна сметка взех вълшебния стикер", обясни Стоянов.

Освен с нова кола Виктор се носи на крилете на любовта. Няколко месеца след като приключват снимките на "Ергенът", той се хваща със секси блондинка. Мацката на Стоянов Мария Тарашманова е блогърка.



Виктор крие дълго време връзката си със знойната хубавица, тъй като има договор с шоуто и трябва да се прави на необвързан мъж. След като контрактът с телевизията изтича, мачото веднага се показа колко е хлътнал до уши в мацето.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...
Големите печеливши, които работят в Денят на труда и не искат той...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).