Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Георги Мамалев: Аз наистина няма да чакам повече, заминавам да се церя 
Автор: Екип Varna24.bg 15:18 / 02.06.2022Коментари (0)1099
©
Георги Мамалев вече се чувства много по-добре след ишиасната криза, която го вкара в болница наскоро. Популярният актьор сподели радостта си от поредната голяма награда в своята колекция - статуетката "Златната липа" за принос в киноизкуството, която получи преди няколко дни от ръцете на кмета на Стара Загора Маргарита Ралчева.

Мамалев си спомни и някои от най-вълнуващите мигове в своята кариера. По думите му "под прожекторите на шоу и комедийния бизнес "го е избутал" неговият по-възрастен колега Тодор Колев.

Двамата участват в няколко култови БГ ленти, но партньорството им в комедията "Господин за един ден" е изпълнено с приключения и на снимачната площадка, и извън нея.

"Когато отидохме да снимаме в село Кости, се оказа, че магарето е избягало. И ние си казахме: "Щом магарето го няма, няма да снимаме". С Тодор отидохме на плажа в Царево и там на мен ми се роди идеята, която споделих веднага с него. Казвам му: "Тодоре, в Америка всичко оре с мотори. Аз отпред карам мотора, ти отзад вървиш с ралото", разказа Георги Мамалев.

Тодор Колев начаса прегърнал хрумката, но я представил пред режисьора Николай Волев като своя, уточнява Мамалев. Волев я възприел с възторг и веднага решил да я използва във филма.

"Ние мислихме, че ще минем два-три пъти напред-назад и ще го монтират, но като отидохме, те поставили камери навсякъде, все едно ще снимаме зарево над Драва", смее се актьорът.

За беда "снимачната площадка" вече била изорана и на нея останали остри стърнища. Мамалев натиснал газта на мотора, но Тодор Колев се наложило да гази бос из стърнищата. Големият комедиант наранил сериозно стъпалата си и вечерта след снимките се наложило да им направи водна баня и да ги натрие с мазила.

Георги Мамалев споделя, че неговият откривател за шоубизнеса му бил и малко сърдит, че на него се паднало да натиска ралото из острите стърнища, а Мамалев да се вози на мотора.

Самото каране на мотора също не минало без премеждия. Мамалев си спомня, че се обучавал с тегели по шосето, но един път изпуснал управлението и машината заорала в някакъв дол.

"Много се уплаших, че няма да мога да изляза. Започнах да викам за помощ и ме измъкнаха", призна топкомикът пред "България днес".

Той довери още, че вече отново е на сцената, но пие хапчета за болежките си. "Лекарите са категорични, че трябва да направя лечение и рехабилитация в клиниката в Павел баня", казва Мамалев. На едно представление той се запознал с лекарите от тази клиника - баща и син Гечеви. "Те ми казаха, че няма какво да чакам, да отивам веднага, те били специалисти по тези заболявания", допълва актьорът.

"Аз наистина няма да чакам повече и от 8 юни заминавам да се церя в Павел баня", каза още Георги Мамалев.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: