Майка избухна във Фейсбук: На това му казват училищна закуска

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
10:41 / 19.01.2017
1064
Поредната снимка на гола филия, която учениците получават като безплатна закуска в Перник, взриви социалната мрежа. Кадърът е качен в една от пернишките групи във Фейсбук и за отрицателно време успя да предизвика вълна от гневни коментари.

Жената е постнала една филия с тънко парче кашкавал и колелце морков отгоре. "На това му казват училищна закуска", възмущава се перничанката Мариета Стефанова, качила снимката.

Голяма част от потребителите са на мнение, че по-добре е децата да не получават никакви закуски, отколкото подобни неща. "Не ги е срам! То с тая закуска по-добре без закуска!", гневи се родител.

"Защо трябва да се подиграват с децата ни. По-добре нищо да не им се дава ( то това така или иначе е нищо). Ти пращаш детето си на училище и си мислиш, че ще му дадат нещо свястно за закуска, а то какво се оказва..." и "Мислите ли, че това е нормална закуска за дете, без значение дали е бедно, или не? Това е подигравка", отбелязват част от потребителите.

"В нашето училище сведоха до минимум този вид "закуска" - в повечето дни децата получават по 1 ябълка. Според мен това е по-добрият вариант", пише разочарована майка.

"Че какво и е на закуската , дъщеря ми обожава сух хляб с кашкавалче :))", отбелязва шеговито друг родител.



Източник: БЛИЦ

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Днес е най-важният ден от Страстната седмица
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).