Мария и Мирослав се отдадоха на почивка в Дубай, платиха 10 хил. лв. за хотел

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:02 / 20.04.2022
1622
Попфолк певицата Мария и третият й съпруг - бизнесменът Мирослав Соколов, се отдадоха на романтичен воаяж в Емирствата, където само настаняването в ултралуксозния хотел, намиращ се в близост до известния плаж "Джумейра“, им е струвал близо 10 000 лв., показа справка на "Галерия“.

Преди седмица светската двойка се насочи към Дубай. Снимки от престоя Мария сподели в уеб пространството, отбелязвайки локацията си. За да подчертае, че е отседнала в първокласен хотел сексапилното миньонче пусна част от изгледите към най-голямото виенско колело в света и към блестящите небостъргачи.

Отварачката, както често продължават да наричат певицата в светските среди, постави фокус и към кухнята. Само в хотела, тя и Мирослав имат възможността да опитат автентична турска кухня, италиански или гръцки специалитети. Бившата пайнерка се възползва ежедневно от фитнес залата. От няколко месеца насам тя е на специален хранителен и тренировъчен режим, с който цели да извaе тяло за топлите дни. Резултати не липсват, като ласкавите коментари под разсъблечените й кадри не спират да се увеличават.

Малко по-рано съпрузите си подариха меден месец в Швейцария, разбира се, залагайки отново на петзвезден хотел. Дни след финала, те се отправиха към Хърватска. Според запознати 40-годишната фолк звезда разполага напълно със семейния бюджет. Радва се на охолен живот, както бе и в миналото.

Преди да се залюби със Соколов, тя бе жена на Християн Гущеров. Същият се грижеше да не и липсва нищо. Дълго време живееха във фамилния папат, където сега се е настанила бившата плеймейтка Светлана Гущерова, която за разлика от Мария се съгласи и дари Християн с две деца.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).