Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Митрофанова изригна: Русия е виновна за всичко, което става в България
Автор: Екип Varna24.bg 15:58 / 23.06.2022Коментари (13)1160
© Varna24.bg
"Русия е виновна за всичко, което става в България", това заяви посланикът на Москва в София Елеонора  Митрофанова", предаде РИА Новости. С тези думи тя коментира изказването на Кирил Петков, който след гласувания вот на недоверие заяви: "За мен беше чест да оглавявам правителство, свалено от Борисов, Пеевски, Трифонов и Митрофанова".

"Това, че съм виновна за падането на кабинета вероятно е най-удобното обяснение, защото нашата страна е виновна за всичко, което се случва в България. През миналата година българите гласуваха три пъти за парламент и бе съставено коалиционно правителство. Партиите в Народното събрание са от различен политически спектър", каза Митрофанова.

"Когато страната започна да изпитва затруднения, властите стартираха антируската истерия, въпреки че България е настроена приятелски към Русия. Това, че София застана в челните редици на санкциите срещу нашата стана, предизвика най-малкото недоумение сред обикновените български граждани. България не е богата държава. Освен това инфлацията достигна 18%. Това е много високо ниво и това се отразява негативно върху хората в страната", добави дипломатът.

"Има още един проблем – Северна Македония. България блокира пътя на югозападната си съседка към Европейския съюз по исторически причини. Това заедно с икономическата криза доведе до падането на кабинета" , каза още тя.



Още по темата: общо новини по темата: 741
04.09.2022 »
10.08.2022 »
10.08.2022 »
29.07.2022 »
29.07.2022 »
29.07.2022 »
предишна страница [ 1/124 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вижте го бре хора,вижте коя мазна,долна,плешива мутра се кукони до руския кочан.....свинята безподобна...
0
 
 
Русия окупирала България ,а господин Чърчил заяви изтрийте я от картата на Европа.Разделете я между Югославия,Гърция и Турция.Не ви харесва истината нали .Всичко е решено между тримата велики .
+1
 
 
Най-хубавото е, че младите хора не са с промити мозъци, като голяма част от моето поколение. Младите и образовани знаят колко вреди е причинила Русия на България. Но бъдете и трезви спрямо САЩ и която и да друга страна, защото държавите гонят техните интереси, които не винаги съвпадат с Българските. Все пак не ни съдете тежко, защото пропагандата беше жестока и историята, която учихме беше силно изкривена в полза на чужда държава.
0
 
 
Не е достатъчно да се накиприш с табелката "млад, умен и красив" поборник за промяна и нещо ново. Нужни са и познания поне за най-близката ни история. Знаете ли, че отстрани звучи комично, когато се титулувате за прозападно и проевропейско правителство, а сте ортаци с проруската партия БСП? Знаете ли, че БСП окраде пенсионните фондове и спестяванията на хората по Жан Виденово време? Знаете ли, че БСП чрез ДС създаде мутрите? Знаете ли, че БСП създаде олигарсите, мафията и задкулисието? Казвате, че хората на митрофанова са ви свалили. Погледнете снимките на митрофанова. Те са с хора от БСП, начело с нинова.
+2
 
 
МИТРОФАНОВА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ РУСКИ ШПИОНИ
Aнонимен
на 23.06.2022 г.
+1
 
 
Не беспокойтесь Мутрафонова. В Болгарии есть много джобпоцелуевцьй Путина
+3
 
 
Не за всичко. Само за 45 годишната окупация. Сега опитите ви да влияете на хода на събитията у нас, са жалки напъни. А не грябваше ли да напуснете пределите на България, когато нашия Посланик беше отзован? Или за вас дипломатически порядки не съществуват?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Енергийна криза
49-ото Народно събрание
Катастрофи в България
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: