Нов участък от АМ "Струма" е затворен за ремонт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:07 / 24.07.2019
951
Дали от жегата, или от некачествено полагане на афалта тази сутрин настилката на АМ "Струма" се пропука на моста над Логодажка река  край село Покровник, в близост до Благоевград.

Лентата в посока София е затворена и движението на автомобилите е пренасочено по стария път. На място се извършва ремонта, който ще продължи няколко дни. АПИ е информирана, и веднага са взети мерки за отстраняване на повредата.

Участъкът от АМ “Струма“ бе открит през месец май тази година, по магистралата преминават ежедневно хиляди автомобили в посока Гърция и обратно.

От пресцентъра на АПИ официално информираха.: "До 28 юли ще се извършва настройка и калибриране на дилатационните фуги на съоръжението над р. Логодашка при 93-ти км на лот 3.1 от АМ "Струма“. Дейностите са за сметка на изпълнителя на обекта.

Поетапно ще е затворено първо платното за София, а след това и платното за Кулата.  В момента е затворено платното за София и трафикът в тази посока се пренасочва по път I-1 София-Кулата. Движението в посока Кулата се осъществява по автомагистралата.

След завършване на дейностите в платното за София ще се ограничи движението в съседното платно за Кулата като трафикът в тази посока ще се насочи по път I-1 София-Кулата.“

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Днес е най-важният ден от Страстната седмица
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).