Приятелки на убитата Евгения, намерена в куфар: Орлин беше обсебен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:08 / 27.04.2023
561
"Евгения е споделяла за проблеми. Преди пандемията понякога е казвала, че се карат. Не е конкретизирала. Основно казваше, че той е ревнив. Знам, че се е опитвал да чете чатове в телефона ѝ. А по време на пандемията, проблемите се увеличават. Станал е обсебен от нея. Не искал да излиза без нея“. Това разказа приятелка на Евгения Владимирова в съда, предаде bTV.

В този момент продължават разпитите по делото за убийството на 33-годишната Евгения Владимирова, чието тяло беше открито в куфар край Перник. В съдебната зала бяха разпитани приятелки на жената. Стана ясно отново, че Евгения е искала да се разведе със съпруга си около година преди убийството. 

По думите им тя е споделила през юни 2021 г., че има и паралелна връзка с мъж, с който се  вижда един или два пъти в седмицата.

За убийството на жената са обвинени съпругът ѝ и баща му, който се предполага, че му е бил съучастник. В залата една от приятелките изчита и чат с обвиняемия Орлин Владимиров. Съобщенията са от деня след изчезването на Евгения. В него приятелката на убитата жена няколко пъти предлага да помогне с контакти на познат в ГДБОП, но Орлин отказва с претекст, че вече се работи по случая. 

В залата стана ясно още, че телефонът на Евгения е бил изхвърлен в близост до спортна зала. Намерил го е случаен минувач, който също беше разпитан днес. Пред съда той каза, че първото нещо, което е направил, е да изхвърли сим картата, а след това занесъл устройството да го отключат, за да може да го използва.

Виж коментарите (0)

Още по темата (30):
16.02.2024 Подробности около Виктор Спига и Алена Щерк
18.12.2023 Спига си заредил хладилника след убийството на Щерк
17.06.2023 Преди убийството: Орлин видял чат на Евгения с друг мъж и полудял
28.04.2023 Адвокат по делото "Евгения": Подготовката е правена с ясното съзнание да бъде убита
24.04.2023 Лъсват плашещи подробности! Съпругът на Евгения, която бе намерена в куфар, искал да я изгори жива, но баща му го разубедил
15.08.2022 Повдигат по-тежко обвинение на Виктор Спига за бруталното убийство на Алена Щерк
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на тези служители
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...
НСО с позиция срещу твърдения на Денков: Охраната не му била отне...
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пр...
БНБ: Външният дълг на България нарасна с над 160 млн. евро за год...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).