Шофьор слезе от колата да се кара на пешеходец по средата на пътя

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (14)
19:19 / 12.09.2022
18337
Читателка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg. От думите й става ясно, че е била свидетел на грозна разправия на пътя в Пловдив. Ето какво съобщи тя:

"Здравейте. В събота, пресичайки оживено кръстовище или по-точно кръговото на "Метро", попаднах на нелепа свада между шофьор и пешеходец. Наглият шофьор беше спрял в средната лента и слезе да се саморазправя с пешеходеца,(като с това си спиране там създаде огромна предпоставка за ПТП), който го призоваваше да си научи правилника за движение по пътищата.

Очевидно шофьорът не беше спрял на пешеходната пътека и нагло крещеше на човека, че видиш ли, той трябвало да се огледа и да прецени как да пресече на въпросната пешеходна пътека, защото той нямало как да спре.

А бе хора, млади шофьорчета, много ви моля спазвайте правилата за движение. Не ми се мисли какво можеше да се случи, ако бях аз малко по-рано там, пресичайки с двете си деца - едно от които е бебе в количка. И този нагъл шофьор не се задоволи със саморазправата на пътя, а отби на близката спирка и продължи да се заяжда с въпросния пешеходец.

Явно с ясното самосъзнание, ако трябва, и да се сбие с него. Добре, че господинът беше достатъчно възпитан и отклони нападките и упреците на това пловдивско пешлеме, което за миг се помисли за голямата работа. Уважаеми шофьори, бъдете внимателни и пазете пешеходците. Това се случи около 13.00 часа", разказа жената.

Виж коментарите (14)
Още новини от Национални новини:
Ето кои пенсионери останаха без добавка за Великден
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
Важно за пътуващите! Интензивен трафик на границата на с Румъния
Ето какво показаха проверките на БНБ за заплатите в банките
Президентът наложи вето върху важен закон, засягащ проекти и инве...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).