Стара Загора шокирана от зловещото убийство

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:28 / 14.12.2020
1059
Полицаите арестуваха предполагаемия извършител на жестокото убийство в Стара Загора. Това стана ясно от брифинг на полицията. Там тази нощ случайни минувачи откриха горните крайници на труп в близост до контейнер за боклук, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Задържаният за бруталното посегателство е 57-годишен криминално проявен мъж.

Той живял сам в блок 26 в квартал "Три чучура“. Жертвата е на 42 г. и също има криминални регистрации, има семейство, което живее във Видин. Починалият е трудово ангажиран - работел е в чужбина, върнал се е у нас няколко дни преди убийството. При обиските на дома на предполагаемия извършител са намерени веществени доказателства, които говорят за съпричастността му към престъпните деяния - части от тялото на убития и предмети, които най-вероятно са използвани за разчленяването.

В предмет на доказване е къде точно е извършено престъплението, мотивите са най-вероятно от битов характер. Двамата мъже са били в близки отношения от дълго време. Те не са били бездомни, каквато беше първоначалната непотвърдена информация. Снощи в контейнер за смет случайни минувачи открили ръцете на трупа, но те били с липсващи длани. При извършени процесуални действия в апартамента на предполагаемия извършител е намерен и торсът на починалия, като липсват главата, горни и долни крайници.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
29.12.2020 Станаха ясни брутални подробности за убийството, разтърсило цяла България
15.12.2020 Касапинът от Стара Загора се скарал с жертвата си заради жена
Още новини от Национални новини:
Листите за парламентарните избори имат от всичко: Нови лица, добр...
Плевенчани останаха на тъмно след бедствието
Половин България е пазарувала онлайн в последните 6 месеца
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", сега го няма в ...
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Потоп удави плевенчани


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).