Стоичков емоционален за Хубчев: С теб съм, Петьо! Без теб нямаше да има лудо американско лято

Автор: Петя Кузева
Коментари (0)
10:17 / 06.09.2023
979
Навръх Деня на Съединението носителят на "Златната топка" Христо Стоичков изригна с емоционален пост в подкрепа на "брат" си Петър Хубчев, който се бори с коварна болест. С прочувствените си думи във Facebook Камата призова "всички до един да съберем цялата си надежда за нашия брат Петър Хубчев".  

"Днес е денят, в който искам всички до един да съберем цялата си надежда за нашия брат Петър Хубчев! Без него нямаше да има лудо американско лято, нямаше да сме четвърти в света. Петьо, ти беше професорът в нашата защита! Професорски се справи с Батистута, Клинсман и Фьолер! Професорски ще пребориш и болестта! Познавам те от толкова много години и знам какъв боец си! Всяка минута с теб в националния отбор като съотборници и треньори беше чест за мен! С теб съм, Петьо! Петата минута довечера е само и единствено за теб!", написа легендата Христо Стоичков в социалната мрежа броени часове преди "Мача на надеждата". 

Петата минута на благотворителния двубой ще бъде отредена именно за Петър Хубчев. "В негова чест ще аплодираме и ще го подкрепим в тази неравна битка", каза организаторът на събитието Стилиян Петров, който само преди дни съобщи неприятната новина.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Листите за парламентарните избори имат от всичко: Нови лица, добр...
Плевенчани останаха на тъмно след бедствието
Половин България е пазарувала онлайн в последните 6 месеца
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", сега го няма в ...
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Потоп удави плевенчани


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).