Тези румънски шарлатани лъжат хората за пари, налитат на бой, щом ги разобличиш

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
17:17 / 24.07.2017
1646
Румънските измамници, които подлудиха Бургас с престъпните си схеми, преминаха всякакви граници, увери се репортер на Burgas24.bg.

За наглостта, с която групичката обира наивни бургазлии, сме писали многократно, въпреки това до този момент шарлатаните минаваха между капките. И може би именно поради тази причина се почувстваха безнаказани.

Доскоро румънските цигани, представящи се за глухонеми доброволци, изливаха словесната и вербална агресията върху всеки, отказал да им даде пари, като му показваха средни пръсти и други неприлични жестове. Но вече са станали по-арогантни налитат на бой на всеки, дръзнал да ги разобличи или да прояви съмнение в дейността им.

Преди два дни наш репортер спипа измамниците в крачка - готвейки се да вземат поредната сума от нищо неподозиращ бургазлия. Акцията бе документирана с видео и снимки - не само като предупреждение за нашите читатели, но и като доказателство пред полицията. Мъжът бе предупреден навреме с кого си има работа и върна портфейла в джоба си.

Това обаче разгневи двете мургави румънки, които налетяха на репортера ни с блъскане, шамари и нечленоразделни възклицания. За щастие, случаен минувач се намеси навреме, а малко след това на място пристигна и повикания от нас полицейски патрул.

Предоставили сме на полицията всички данни, видео и снимков материал, събирани от месеци срещу румънската престъпна група.

 


Виж коментарите (2)

Още по темата (1):
13.09.2017 Румънски шарлатани бяха прогонени от България
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).