Уличен бой! Млад варненски шофьор повали с юмрук 64-годишен "колега" в Плевен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:18 / 05.10.2018
9142
Вчера, в 17:00 часа от тел. 112 в Първо РУ - Плевен, е получен сигнал за възникнал скандал между водачи на леки автомобили в град Плевен на кръстовището на улица "Чаталджа" с булевард "Христо Ботев". На място са изпратени екипи на сектор "Пътна полиция" и на Първо РУ – Плевен.

Изяснено е, че водачът на "Опел Омега" 31-годишен от град Варна е влязъл в конфликт с водач на "Мицубиши Паджеро" – 64-годишен от град Плевен. Варненецът е нанесъл удар с юмрук в областта на лицето на опонента си, поваляйки го на земята. После се качва в автомобила си и напуска местопроизшествието.

Пристигналият екип на ЦСМП - Плевен установява, че пострадалият има фрактура на десен глезен. Настанен е в клиника по "Ортопедия и травматология" към УМБАЛ "Д-р Георги Странски" за оперативно лечение и наблюдение.

От проведените бързи мероприятия нарушителят е установен на адрес в град Плевен. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР. Уведомен е дежурен прокурор при РП Плевен за престъпление по чл.129, ал.1 от НК. Извършен е разпит на свидетел-очевидец. По случая е образувано досъдебно производство, по което продължава работа разследващ полицай.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...
Големите печеливши, които работят в Денят на труда и не искат той...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).