Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Явор Бахаров остана без работа, изгониха го от театъра
Автор: Екип Varna24.bg 09:55 / 06.12.2021Коментари (0)1132
©
Поредно уволнение записа в своята биография скандалният актьор Явор Бахаров. Той е изгубил и последната си роля в театър "Българска армия", на чиято сцена до не много отдавна излизаше почти през вечер. Сега мястото му е заето е най-младия и неопитен човек в състава на театъра, а звездата обикаля провинциалните сцени, за да не остане съвсем без пари.

Най-пресният удар по Явор Бахаров е уволнението му от едно от най-скъпите представления във Военния театър. Това е "Маркиз дьо Сад" от Дъг Райд на режисьора Иван Урумов. Скандалният актьор бе един от магнитите за публиката в ролята на абат дьо Кулмие. Другото име, което продаваше много билети за спектакъла, е на Георги Кадурин в главната роля на маркиз дьо Сад. Изцепките на Бахаров станаха причина представлението да спре да се играе малко след като бе качено на сцена. В продължение на цяла година "Маркиз дьо Сад" беше замразен като проект, тъй като нито театърът, нито режисьорът имали желание да рискуват с компрометираното име на Явор.

Известно е, че над него висеше сериозна заплаха да лежи в затвора, след като бе хванат да шофира пиян и дрогиран в Банско. Заради скандала звездата започна да губи една по една ролите си в софийските театри и на практика остана без работа, а съответно – и без пари. Театър "Български армия" бе един от малкото, които го задържаха, макар че и там спектаклите с негово участие започнаха малко по малко да отпадат от програмата. В "Маркиз дьо Сад", вместо да свалят представлението, шефовете на Бахаров са решили просто да уволнят актьора.

На негово място са взели най-младото попълнение в творческия състав на театъра – никому неизвестният Ясен Атанасов. Момчето не може да се похвали нито с фенове, нито с опит, нито с кой знае каква биография. Това било голям удар по самолюбието на предшественика му, който вярвал, че е изключителен актьор. Той действително е талантлив, но петното върху имиджа му се оказва по-голямо от таланта, писа Уикенд.

В момента Явор играе основно в театрите в провинцията и то в по-малките. Последната му премиера например беше в Ловеч. На софийските сцени скандалната звезда се изявява в гостуващи извънстолични представления. Почти цялото си той време прекарва в провинцията, което обаче му влияело добре, твърдят запознати. Откакто не е в София, скандалджията бил станал тих, спокоен и омиротворен.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: