Майдан ли, Копейкин? Да, трябва да ви измете

Автор: Любомир Минчев
Коментари (16)
17:29 / 20.06.2022
2175
Руският явен агент у нас – Костадин Костадинов, вещае гражданска война.  Американците, които продуцирали събитията в Киев през 2013 година, подготвяли същия сценарий и в България, плаши Копейкин в партийна позиция до медиите.

Украинският народ подценил Майдана и затова сега изял дървото,внушава Костадинов.

Освирканият пред парламента миналата седмица лидер на "Възраждане“ сериозно се е уплашил от народната любов и се озърта за неговите закрилници от руското посолство.

Голямата ни беда е, че сме толератни и политически коректни към руските агенти у нас. Дори ги избираме да ни управляват. Те свободно бълват кремълските опорни точки по площади и медии. Убеждават ни, че са по-големи патриоти от нас, тъй като обичали Русия. 

Ако площадите отново се напълнят, не бива да е заради бивши и настоящи "мафиоти". Площадите окончателно трябва да дадат оценката си за европейското бъдеще на България, а не да спорим дали там ни е мястото. Да, там е. Площадите окончателно трябва да се произнесат за руските агенти у нас, които явно работят срещу България. Площадите трябва да ги прогонят от Народното събрание, президентството и всички държавни институция. Това трябва да смисълът на следващите протести, за да не повтаряме всяка година.

И не, Копейкин, Майданът не е страшен, ако не е продуциран от руското посолство. Онези, които те освиркаха, не искат България там, накъдето я тласкаш. Това е Майданът, който трябва да се случи – да ви измете и никога повече да не спорим къде е мястото на България.

Виж коментарите (16)

Още по темата (741):
04.09.2022 Слави Трифонов провокира с нестандартни клипове
10.08.2022 Ивайло Вълчев от ИТН: Ако е имало сценарий за падане на кабинета "Петков", не е бил написан от нас
10.08.2022 Крие ли имуществото си Слави Трифонов?
29.07.2022 ИТН ще се яви самостоятелно на предсрочните избори
29.07.2022 Готвят и жена за премиер на новия служебен кабинет, ето коя е тя
29.07.2022 Доц. Георги Кючуков във Варна: Цялата процедура по отстраняването на руските дипломати беше крещящ политически акт
Още новини от Аналитични новини:
Политологът Иван Начев: Главчев подходи сравнително несериозно
Проф. Близнашки: По-добре избори, 4 години държавата се намира в ...
Хампарцумян: Европа се превръща в индустриален слабак
Кузман Илиев: Ние 3-4 години сме в политическа криза, но при едни...
Богданов: Инфлационният критерий е критичният за влизането ни в е...
Корнелия Нинова: Докато аз съм председател, ГЕРБ няма да вземе БС...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).