Ако Глория изпълни заканата си, наистина ще съсипе феновете си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
19:10 / 16.07.2023
1186
Преди няколко седмици Глория обяви, че е разочарована от България и планира да се премести в чужбина. И решението й изглежда все по-убедително, а и премисляно от две години насам. Фолкзвездата става все по-уверена, че това е правилната крачка на този етап от живота й. 

Изпълнителката признава, че я отблъскват агресията и злобата в обществото ни, както и ширещата се всеобща корупция. Макар тя и семейството ѝ да са добре, певицата е убедена, че общата среда е от изключителна важност. Отбелязва, че България не се движи в правилната посока и това е повече от очевидно. "Законите не се спазват, а управляващите ни правят на глупаци. Не мога да приема в какво общество живея", категорична е Глория.

Така, подобно на Зуека, Глория е отчаяна от настоящата ситуация в страната и не вижда смисъл да остане тук. Тя смята, че новото място, в което ще живее, ще предложи по-добри условия за живот. Битката за спокойствие обаче няма да се хареса на феновете ѝ.

Засега Глория не уточнява къде възнамерява да се премести за постоянно, но според запознати тя ще се установи в съседна Гърция, където си е купила малка къща. Имотът е взет още преди няколко години, а всяко лято оттогава насам тя прекарва лятото там.

Глория се сдобила с луксозно имение на първия ръкав на Халкидики на стойност над 800 000 евро, което ще изплаща няколко години. Къщата била доста хубава и разполагала, освен с чудна гледка към морето, и с просторен басейн. Все още имотът се ремонтира и се извършват освежителни дейности, но най-вероятно до края на годината звездата на фолка ще влезе в него.

"Разстоянието не е голямо – за по-малко от 4 часа съм в София, ще успея да съчетавам живота в уредена държава с кариерата си", обяснявала русенката на свои колежки. Все още не става ясно дали в Гърция Глория ще живее с новия си приятел – доста по-младият от нея Добромир Добрев, с когото са заедно от година, пише "Уикенд".

Виж коментарите (3)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Любопитни новини:
Превръщането на всички кръвни групи в нулева
Този участник от "Игри на волята" е безпогрешен романтик 
Двата острова, които са само на 4,8 км един от друг, но в същото ...
Малко известни факти за слънчевия вятър, магнитните бури и полярн...
Оправя ли се принцеса Кейт Мидълтън?
В българското неделно училище във Виена разказаха историята на св...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).